2777
2789
عنوان

بارهنگو عرق نعنا برای رفلاکس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 50 پست
صدای سشوارو دانلود کن براش پخش کن شکمشو درجهت عقربه های ساعت باروغن زیتون چرب کن پاهاشو داخل شکمش با ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
عزیزم من پیش شاگرد دکتر خیراندیش میرم ایشون برای رفلاکس نوزاد فقط عرق شیرین بیان اون یه ق چ تجویز کر ...

اونم دادم بی اثربود ولی تو سایت بعضیا گفتن دادن به نوزادشون عرق نعنا وبارهنگ وخیلی سریع جواب گرفتن 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش میترسم بهش بدم از طرفی دارو ها هم هیچ تاثیری نداره

نترس از جای خوب و مطمئن بخر دعام میکنی

من الان پسرم ۱۴ ماهشه خیلی دادم بهش تا سه چهار ماهگی

جالبه ما اینهمه داروی شیمیایی با هزار تا مواد نگه دارنده رو نمی‌ترسیم بدیم ولی یه داروی گیاهی بی ضرر رو می‌ترسیم!

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
اونم دادم بی اثربود ولی تو سایت بعضیا گفتن دادن به نوزادشون عرق نعنا وبارهنگ وخیلی سریع جواب گرفتن

من در بدترین حالت هم از دکترم اینو نشنیدم

عرق نعنا میدادم واسه دلدرد ولی بارهنگ فکر نکنم مجاز باشه

نترس از جای خوب و مطمئن بخر دعام میکنیمن الان پسرم ۱۴ ماهشه خیلی دادم بهش تا سه چهار ماهگیجالبه ما ا ...

منکه انقدرداروشیمیایی دادمو تاثیری ندیدم رو اوردم به داروی گیاهی طفلک بچم اززیر بیست روز داره داروهای ضداسید میخوره 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
منکه انقدرداروشیمیایی دادمو تاثیری ندیدم رو اوردم به داروی گیاهی طفلک بچم اززیر بیست روز داره داروها ...

رفلاکس از شل بودن دریچه معده اس

اینقدر دارو نده 

۶ ماه به بعد درست میشه البته به شرط تغذیه صحیح خودت و بچه وقتی کمکی رو شروع کنی