2777
2789
عنوان

بارهنگو عرق نعنا برای رفلاکس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 50 پست

ولی شیر خشک رو توصیه نمیکنم چون بعد یه مدت سخت سینه رو میگیره. با دکتر مشورت کنید اس امپرازول بده بهتون. به نظرم تاثیرش خوب بوده. البتهدمیتونید یه تحقیق هم بکنید

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 

نمیدونی من چقدر درکت میکنم بچه های من هم خیلی مشکل داشتن منم خیلی دکتر می‌بردم اگر فوق تخصص گوارش اطفال پیدا کنی ببریش واقعا بهتر میشه

نمی‌دونم کجایید ما اصفهانیم چند تا فوق تخصص اطفال عالی هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ی منم سه ماه و نیمشه اصلا وزن نمیگیره رفلاکس داره، چندروزیه دارم اس امپرازول میدم احساس میکنم به ...

من شیر خودمو بزور میدم شیر خشکم نمیخوره اس امپرازولم فقط بدترش کرد 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
نمیدونی من چقدر درکت میکنم بچه های من هم خیلی مشکل داشتن منم خیلی دکتر می‌بردم اگر فوق تخصص گوارش اط ...

عزیزم ما خراسان رضوی هستیم خیلی دورم ب اصفهان ممنونم ازلطفت 🙏❤️

من شیر خودمو بزور میدم شیر خشکم نمیخوره اس امپرازولم فقط بدترش کرد

ای بابا.خدا کمک کنه حالش زودتر خوب شه، بچه ی رفلاکسی و کولیکی واقعا سخته. من که پدرم در اومد. بچه ی شما چند کیلوئه الان؟ 

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
ولی شیر خشک رو توصیه نمیکنم چون بعد یه مدت سخت سینه رو میگیره. با دکتر مشورت کنید اس امپرازول بده به ...

ممنون عزیزم اس امپرازول براش جواب نداد شیرخشکم نمیخوره درمانده شدم که به طب سنتی پناه اوردم 

ای بابا.خدا کمک کنه حالش زودتر خوب شه، بچه ی رفلاکسی و کولیکی واقعا سخته. من که پدرم در اومد. بچه ی ...

اره از کولیکش که نگم برات آلرژیش پدرمو دراورده رفلاکسشم زندگی برام نزاشته وزن تولدش ۳/۱۰۰بود الان که داره سه ماهه میشه ۴/۸۰۰😭

اره از کولیکش که نگم برات آلرژیش پدرمو دراورده رفلاکسشم زندگی برام نزاشته وزن تولدش ۳/۱۰۰بود الان که ...

باز از پسر من بهتره، وزن موقع تولدش 3 و نهصد، الان که سه ماه و نیمشه 4 و هشتصد. البته بعد تولد کم کرد شد سه و 600.ولی خب خیلی سخت وزن اضافه میکنه

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
2810