2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین درد دارم چاره چیه دعوا قهر دنبال قهر خسته شدم

بخدا اگه بچه نداشتم خودمو میکشتم و خلاص

بد بختیم اینه کسی رم ندارم حمایتم کنه ازش جدا بشم

شغل و پولم ندارم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
واقعااا

جاریم نه از لحاظ خانواده از من بالاتره نه چهره هیچی

ولی خودشو همیشه جز بقیه میدونه 

مثلا شوهرم رفته بود یجایی میگفت سوغاتی بیاریا هی به شوخی گفتن برا کسی نمیاره

یهو گفت من فرق دارم😕برا من باید بیاره

من گفتم از لحنش خوشم نمیاد باید بکار میبره گفت حسودی نکن

خدایی مقصرش خودشونن از اول

💍♥️

دقیقا خوشبحال اونایی در هرصورتی پشت زنشونن

اونها عاقل ترین مردا هستن

این مردایی که به زنشون ظلم میکنن فک میکنن دارن خیلی  کار شاهکاری میکنن به خودشون افتخار میکنن

اه اه بدم میاد ازشون 

کاش اینا بمیرن شما چرا گلم

خدا از دهنت بشنوه

البته راضی به مردنش نیستم،انقد عذابم داده دلم میخاد بچسبه زمین،میدونم باز برا خودم سخت میشه ها

ولی انقد دلم میخاد بچسبه زمین و همه کاراش محتاج من باشه

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
جاریم نه از لحاظ خانواده از من بالاتره نه چهره هیچیولی خودشو همیشه جز بقیه میدونه مثلا شوهرم رفته بو ...

شوهرت انقدر بهش رو داده که جرئت می‌کنه همچین حرفای مضخرفی رو بزنه

یعنی چی من فرق میکنم؟؟؟

من جای تو بودم از وسط نصفش میکردم

اونها عاقل ترین مردا هستناین مردایی که به زنشون ظلم میکنن فک میکنن دارن خیلی کار شاهکاری میکنن به خ ...

فقط منتظرم یه روزی بفهمن جاریم اون ادم خوش ذاتی فکر میکنن نیست اینقد نگه فلانه من کاریش ندارم همینکه نگه کافیه چه دلیلی داره

هی میخوام بی اهمیتش کنم حرص میخورمممممم😐

💍♥️

شوهرت انقدر بهش رو داده که جرئت می‌کنه همچین حرفای مضخرفی رو بزنهیعنی چی من فرق میکنم؟؟؟من جای تو بو ...

فقط چون دختر عموشه خودشو جز اونا میبینه کلا

گاهی حس میکنم من فقط او وسط غریبم دوس دارم کلا ازشون جدابشم با شوهرمم سرد بشم

💍♥️

جاریم نه از لحاظ خانواده از من بالاتره نه چهره هیچیولی خودشو همیشه جز بقیه میدونه مثلا شوهرم رفته بو ...

آره پس چی

این شوهر خر من که دوووساعت باهاش احوال پرسی میکنه

2810