2777
2789
عنوان

شوهرم سر هر موضوعی میگه بیا خوراکی بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 47 پست

بیا شوهرامون‌عوضضضضض 😋

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد دوران قرنطینه کرونا افتادم 

یه سره در حال خوردن بود شوهرم 

6وعده فقط غذا میخورد تنقلات و چای به کنار 

فقط در حال پختن و شستن بودم🥴 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

مثه منه🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

قدرشو بدون اتفاقا نشونه ی بدی نیست . اون می خواد حالتو خوب کنه حالا به روش خودش. ناراحت نشو ازش بزار بخره بعد بشین باهاش راجب مشکلت اروم باهاش صحبت کنه زمان هایی که حالتون خوبه بگو دوس داری وقتی حالت بده چه کارا کنه برات

دلداری خوردنی همچین بدم نیستا 😅

هر کس یه سبکی دلداری میده دیگه 

شاید چون خودش اینجوری آروم میشه فکر میکنه شما هم همینطوری هستی

خوب خیلی دوستانه براش توضیح بده چطور آروم میشی عزیزم 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

دوستان متوجه باشید که طرف از بیخیالی شوهرش ناراحته 

چرا میگید خوبه 

فکر کن داری از عصبانیت میترکی ،طرف ریلکس بیاد بگه برم باقلوا بگیرم بخوریم

تصور کنید اخه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دوستان متوجه باشید که طرف از بیخیالی شوهرش ناراحته چرا میگید خوبه فکر کن داری از عصبانیت میترکی ،طرف ...

اره واقعا مثلا میگم ناراحتم تومحل کارم این اتفاق افتاده بحثم شد میگه ولش کن بریم چیزی بخوریم

2810