2777
2789
عنوان

با اینکه باعث شد بچمو ازدست بدم ولی بازم دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 168 پست
بیسن تگه از سمت شوهرت اذیتی قید بچه رو بزن تاپیکامو بخون

آره از سمتش اذیتم خیلی اذیتم همه دارن قضاوت میکنن که بخاطر درک نشدن میخواستم سقط کنم مگه کم دردیه تو یه خونه تنها زندگی کنی شوهرت کوچیکترین اهمیتی بهت نده از حال خرابی و مریضی افتاده باشی گوشه ی خونه شوهرت خالشو ببره اینور اونور مگه درد کمیه تا بگی چیزی می‌خوام شروع کنه غرغر کردن مگه درد کمیه بزور بتونی راه بری از نفس تنگی و حال خرابی شوهرت بگه تو خودت برو خونه من برا مادرم نون بخرم مگه درد کمیه روزیکه بری برای سونوگرافی شوهرت تا جایی که زور تو دستشه بزنه زیر گوشت بجرم اینکه آزمایشتو نیاوردی و با صدای بلند بگه مگه اومدی کو ن بدی که مدارک تو نیاوردی آخه آدم که از رو دلخوشی همچین کاری نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیاز به دلداری ندارم فقط دوس دارم بهم بگین خوب کاری کردم که عذاب وجدان نگیرم دوس دارم بگین حق داشتی

متاسفانه کار خوبی نکردی و حق هم‌نداشتی!

مگه تو به اون بچه جون دادی که حقِ خودت می‌دونی جونش رو بگیری؟

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

چه عجیب آدم کشتی ؟؟!!چه وحشتناک بعد میگی بگیم خوب کاری کردیشوهرت بفهمه به جرم قتل عمد میتونه ازت شکا ...

عه پس کی از خودش شکایت کنه از خودش که نمی‌فهمه نباید زن باردار و کتک زد از خودش که صبح تا شب زن باردار به شدددت مریضشو میزاشت تو خونه می‌رفت پیش مادرش ببین من خیلی کم میرم دکتر اگه هم برم بزور میرم ولی یه روز اونقدر حالم بد بود گفتم منو ببر دکتر یه لبخندی بهم زد و رفت از پنجره بیرون و نگاه کردم دیدم مادر خواهرش و برد بیرون و من مریضو نبرد دکتر آخه شماها چی میدونید اززندگی آدم که فقط میشینید قضاوت میکنید

خداروشکر خوشحال شدم...دیگه مراقبش میشی یا نه؟

مراقبش میشم ولی شوهرمو اززندگیم پرت میکنم بیرون من نمیتونم تحمل کنم یه بیغیرت و صاحب بچه و زندگی کنم ولی هیچ مسئولیتی نداشته باشه بعضی ها میگن به عنوان عابربانک بهش نگاه کن کدوم عابر بانک تا همین دو ماهگی هر چی آزمایش و سونوگرافی و ویزیت دکتر بوده یه قرون بهم نداده یه قروووون

متاسفانه کار خوبی نکردی و حق هم‌نداشتی!مگه تو به اون بچه جون دادی که حقِ خودت می‌دونی جونش رو بگیری؟

بخاطر خودش بود نمی‌خواستم بدون پدر زندگی کنه ولی ظاهراً خدا اینجوری میخواد 

مراقبش میشم ولی شوهرمو اززندگیم پرت میکنم بیرون من نمیتونم تحمل کنم یه بیغیرت و صاحب بچه و زندگی کنم ...

مقصر خود شما خانومای شاغل هستین که مردا رو اینطوری بی مسولیت و پررو میکنید 

اشتباه فکر نکن که من همیشه نشستم خونه خوردم خوابیدم...منم یه زمانی یکی از پردرامدترین شغل ها رو داشتم بعد ازدواج کنار گذاشتم چرا چون تجربه کرده بودم و دیده بودم شاغل بودن زن چقدر مرد رو بیغیرت و بی مسولیت میکنه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مقصر خود شما خانومای شاغل هستین که مردا رو اینطوری بی مسولیت و پررو میکنید اشتباه فکر نکن که من همیش ...

عزیزم اتفاقا من ۶ ساله ازدواج کردم ۲ و سال دو ماهه سرکارم و حقوق میگیرم خیال می‌کنی قبلش خرجم با کی بود با بابام بود چون شوهر بیغیرتم پول به مادر و پدر و خواهرش میداد بع من که می‌رسید می‌گفت ندارم هزار بار بردمش بازار خرید به هزار بهانه و الکی ایراد گرفتن هیچ ی نمی‌خرید اخر سر هم میکف چون لباسایی که تو می‌خری باب سلیقه من نیست من پول نمیدم و ...

عزیزم اتفاقا من ۶ ساله ازدواج کردم ۲ و سال دو ماهه سرکارم و حقوق میگیرم خیال می‌کنی قبلش خرجم با کی ...

چند سالشه شوهرت

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳۵