2777
2789
عنوان

با اینکه باعث شد بچمو ازدست بدم ولی بازم دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 168 پست
بار اولش نیس که سقط کرده گلم خودتو خسته نکن

چ چیزا آدم میشنوه ینی چند بار عمدی سقط کرده واقعا نمیدونه داره با بدن خودش چیکار میکنه 

نمیتونم باور کنم ک ی زن بخاطر عدم درک شدن بیشترش بخاطر جابجا شدن هورمون تو بارداری قصد کنه خودشو ناقص کنه 

چ چیزا آدم میشنوه ینی چند بار عمدی سقط کرده واقعا نمیدونه داره با بدن خودش چیکار میکنه نمیتونم باور ...

خودش بالا گفت که چند سال پیش هم سقط کردم 

سقط بدنو نابود میکنه 

من سه سال پیش بخاطر بارداری پوچ مجبور شدم قرص بخورم اونم بیمارستان داد بهم 

بدنم ناااابود شد از ده تا زایمان سخت تره

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا احمقی دختر جون حالا با شوهرت مشکل داری باید بچه رو ازبین ببری حالا بچه هیچ خودتم میدونی چقد اذ ...

آخه هیچ علایمی ندارم الان رفتم سرویس یه لکه بینی کوچیک هم ندارم بعد نصف شب با کی برم من تنهام تو یه شهر کوچیک غریب از کجا ماشین بگیرم برم شماها که نمی‌دونین من تو چه شرایطیم

آخه هیچ علایمی ندارم الان رفتم سرویس یه لکه بینی کوچیک هم ندارم بعد نصف شب با کی برم من تنهام تو یه ...

نمیتونی اسنپ بگیری 

ساعتی بگیر منتظرت بمونه جلو بیمارستان

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه هیچ علایمی ندارم الان رفتم سرویس یه لکه بینی کوچیک هم ندارم بعد نصف شب با کی برم من تنهام تو یه ...

هر جا باشی تاکسی هست هم تلفنی هم بیسیم 

بعدم زنگ بزنی اورژانس برات آمبولانس میفرستن بگو باردارم وقصد خودکشی داشتم برات آمبولانس میفرستن 

خودش بالا گفت که چند سال پیش هم سقط کردم سقط بدنو نابود میکنه من سه سال پیش بخاطر بارداری پوچ مجبور ...

بله میدونم منم بارداری خارج رحمی داشتم وفقط خداروشکر خودش جذب بدنم شد نمیدونی چ استرسی کشیدم سر اینکه ی وقت دردم نگیره چون ی لوله امم از دست می‌دادم 

۸ هفته صبح دارو استفاده کردم هنوز اثر نکرده

اشکال ندارع دیگه بهش فکر نکن تورو خدا کار خوبی کردی منم تو بارداری میخواستم سقط کنم اینجا گفتم انقد بهم عذاب وجدان دادن نگهش داشتم شوهرم اصلا خوب نشد بدتر شد ی بچه طفل معصومم اوردم وسط این زندگی ک شوهرم دوسم نداره و همش خیانت می‌کنه هرچند عاشق بچم هستم ولی کاش منم تو اوایل بارداری ک هنوز ی تیکه گوشت بود سقطش میکردم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

2810