2777
2789
عنوان

با اینکه باعث شد بچمو ازدست بدم ولی بازم دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 168 پست
خبر ندارع و قرار نیست خبردار بشه ۱۰۰ بار بهش گفتم هماتومم بزرگ شده یه ذره کمکم کن بخدا قسم هیییچ کار ...

💔🫂 پس الان برای این رفتاری ک کردی ذره ای پشیمون نباش  بزار بفهمه بی توجهی چ حسی داره 

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁
خبر ندارع و قرار نیست خبردار بشه ۱۰۰ بار بهش گفتم هماتومم بزرگ شده یه ذره کمکم کن بخدا قسم هیییچ کار ...

قرص رو خوردی یا شیاف کردی؟ چند تا مصرف کردی

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اون ک شما رو تنها میزاشت میرفت پیش خانوادش چرا وقتی مریض شد نرفت پیش همونا تا بهش دارو بدنبعدم حا ...

بخدا با خوندن حرفات دارم بلند بلند گریه میکنم برای بچه مظلومم که قربانی من و اون پدر لندهورش شد

انشالا عزیزم, با وجود اینکه زندگی خوب و آرومی دارم،اما هیچ شوقی به بچه دار شدن و زندگی ندارم

اولش همینه ولی وقتی بیفتی تو این راه له له میزنی برای اینکه زودتر بچه دار بشی بنطر من زندگی بدون بچه اون رنگ اون شیرینی ک باید داشته باشه نداره آخرش اینکه پاره تنت و جزئی از وجودت رو درون خودت پرورش بدی وبعد به دنیاش بیاری بنطرم اوج لذته 

فردا برو‌سونوگرافی 

اگه سالم باشه که ان شالله هست دیگه بجای کشتنش مراقبش باش

شوهر بیغیرتتم مثل یه عابر بانک ببین فقط

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا با خوندن حرفات دارم بلند بلند گریه میکنم برای بچه مظلومم که قربانی من و اون پدر لندهورش شد

گریه کن بزار کمی آروم شی عزیزم  الان حالت چطوره خونریزی کردی یا ن

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁

پس بگین به خاطریه شب هوس بچه دارشدین الان میخواین سقطش کنین این حرفاتوکتم نمیره نمیتونم شرایطشوندارم خب عزیزم اگه نداشتی ازاول سفتوسخت پیشگیری میکردی الان گناه اون بچه چیه که بایدسقط شه نمیترسین ازبعدش خب شمادارین دستی دستی ادم میکشین حتمابایدسرببرین

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خوب بالاخره یعنی بچه نمیخوای؟ مگه میخوای طلاق بگیری

آره می‌خوام جدا شم اینهمه مدت جدا نشدم فکر کردم چون عاشق بچه است و همش بهم می‌گفت بچه نمیاری من دلخوش نیستم گفتم حامله بشم لابد میاد سر زندگی ولی بازم تو بدترین حال منو تنها میزاشت و می‌رفت پیش مادرش 

اتفاق بدی نیست که دلت سوخته.ببین بهش محبت کن.بیشتر مردها ایثارشون کمتر از زنهاست، مگه اینکه در بچگی ...

بخدا صدبار زمان مریضی بهش میگفتم یه ذره کمکم کن نمی‌کرد خدا شاهده سرفه میکردم میگفتم الان دل و رودم میاد بیرون خدا شاهده سرشو از تو گوشیش بلند نمی‌کرد بگه چت شد 

آره می‌خوام جدا شم اینهمه مدت جدا نشدم فکر کردم چون عاشق بچه است و همش بهم می‌گفت بچه نمیاری من دلخو ...

خب به درک که بره بزاربره بودونبودش چه فرقی توحالت داره حتماکه بایدبه اون خراب شده برگرده حالاتومیزاشتی بچت دنیابیادببین چطوری میومدبعدشم نیادپولشوخرج کن بشین توخونش صدسال سیاهم نخواه که بیاد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
2810