2777
2789
عنوان

با اینکه باعث شد بچمو ازدست بدم ولی بازم دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 168 پست
نمیدونم‌چی بگم واقعا نباید نمک‌رو زخمت بشم...الان بچه داری؟خوشبختی با همسرت دومت؟

زندگی خیلی خوبی دارم،همسرم عالی 

تازه میخوام اقدام به بارداری بکنم...

از لحاظ ذهنی و فکری هنوز یکم درگیر افسردگی هستم 

چندسال درگیر افسردگی بودم

درکم نکرد صبح تا شب تنها تو خونه با سرماخوردگی شدید جوری بودم که حتی نمی‌تونستم حرف بزنم باز پیشم نم ...

خب اون ک شما رو تنها میزاشت میرفت پیش خانوادش چرا وقتی مریض شد نرفت پیش همونا تا بهش دارو بدن

بعدم حالا شوهرت گاوه خواهر مادری میگفتی میومد یکم مراقبت می‌کرد ازت برا چی بچه تو از بین ببری میدونی من چقدر برا داشتن اون بچه ای ک تو از بین بردی دارم اذیت میکنم وتلاش میکنم چقدر هزینه میکنم؟ خدا ی نعمتی رو بهت مفت مجانی داد قدر نمیدونی بخاطر شوهره گاوت ک هنوز نمیدونه وقتی کسی رو بوجود آورد باید درمقابل مسول باشه از بین بردی 

ی بار رک به مادرشوهرت بگو پسرتو از شیر بگیر ک بتونم باهاش زندگی کنم 

الانم پاشو برو اورژانسی جایی بلکه بتونن برا بچه کاری بکنن

دلت برا خودت وبچه بی گناهت بسوزه نه اون شوهر لندهورت ک فقط طرزتهیه بچه رو یاد گرفته مگه خونه ننش حلوا قسمت میکنن ک همش اونجاس حال‌ام بره ننش بهش دارو بده میمیره مگه 

تا وقتی خوبه ور دل ننش باشه حال بدیاس رو بیاره برا تو 

پاشو برو اورژانس بیمارستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میسوزه خیلی هم میسوزع ولی بدنیا اومدنش بیشتر ناراحتش میکرد با این پدر عذاب می‌کشید

پس چرا الان دلت میسوزه به اون پدرسوخته ای که ذره درکت نکرده

مگه نمیگی وقتی که مشکل داشتی ولت کرد رفت پیش مادرو خواهرش

همین الانم گمشه بره پیش همون مادرخواهرش

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یهو یادم افتاد تو اون همه شبی که از شب تا صبح خوابم نمی‌برد اومد و حسابی احساسی بازی درآورد برا همون ...

اتفاق بدی نیست که دلت سوخته.

ببین بهش محبت کن.

بیشتر مردها ایثارشون کمتر از زنهاست، مگه اینکه در بچگی تربیت درست شده باشن در همین زمینه. ولی حتی اگه مادر بهشون یاد نداده یا از رفتار پدرشون با مادرشون یاد نگرفتن، به‌مرور باز هم میشه کمی بهشون یاد داد چطور رفتار کنن. به مردها چیزی که میخوای رو باید صریح بگی. غیرمستقیم رو متوجه نمیشن. صریح باید گفت برام آب‌نمک درست میکنی بیاری؟ بهت یاد بدم میتونی سوپ بذاری؟ حالم بده امروز تو میتونی کارهای منو انجام بدی و... صریح و البته با لحن نرم و ملایم.

کم‌کم تا حد زیادی درست میشن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خب اون ک شما رو تنها میزاشت میرفت پیش خانوادش چرا وقتی مریض شد نرفت پیش همونا تا بهش دارو بدنبعدم حا ...

از ته قلبم دعا کردم بدون هیچ تلاشی خدا بهت یه اولاد سالم و صالح بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی خیلی خوبی دارم،همسرم عالی تازه میخوام اقدام به بارداری بکنم...از لحاظ ذهنی و فکری هنوز یکم درگ ...

ان شالله که یه فسقلی میاد تو زندگیت کل غماتو میشوره میبره عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته من جات نیستم ونمیدونم چی کشیدی و چ حالی داری . تو بارداری هورمونا بهم میرزه و زودرنج و حساس ...

خبر ندارع و قرار نیست خبردار بشه ۱۰۰ بار بهش گفتم هماتومم بزرگ شده یه ذره کمکم کن بخدا قسم هیییچ کاری نکرد یخچال رو جابجا کردم نگفت نکن چند روز پیش مریض بودم بدترین حاااال سرماخوردگی شدیدددد با استراحت بارداری به والله تنهام گذاشت و با خانواده خالش رفت شهر دیگه نصف شب برگشت روز بعدش کادر خواهرش و برد بع والله قسم روز بعدش خودم پاشدم برم دکتر گفت می‌برمت به خداوندی خدا قسم باهام نیومد تو مطب یهو تو مطب هم بودم زنگ زد گفت اگه کارت طول می‌کشه من برم خودت برگرد می‌خوام برا مامانم برم نون بخرم آخه من چی بگم ازین همه درد و بی اهمیتی برای شوهرم 

پوووفففف یه روزی خواستم این کارو کنم که الان بهش فک میکنم قلبم درد میگیره همون بهتر چنین آدمی مادرنش ...

دقیقا هممون مشکلاتی داریم 

خداگواهه سر همین بارداریه من بدترین بلاها سرم اومد 

از طرفی پدرهمسرم فوت کرد همسرم تو لاک خودش رفت چند ماه و من ذره ذره نابود میشدم اما لحظه به فکر سقط نیفتادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خبر ندارع و قرار نیست خبردار بشه ۱۰۰ بار بهش گفتم هماتومم بزرگ شده یه ذره کمکم کن بخدا قسم هیییچ کار ...

علائم سقط شروع شده؟

چندتا قرص مصرف کردی

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

از ته قلبم دعا کردم بدون هیچ تلاشی خدا بهت یه اولاد سالم و صالح بده

قربونت عزیزم 

عزیزم من تو پروسه ivf هستم وامیدوارم خدا اگه صلاح بدونه نتیجه بده بهم 

چون واقعا خیلی اذیت میشم ولی بازم توکلمون ب خداس

انشالا عزیزم, با وجود اینکه زندگی خوب و آرومی دارم،اما هیچ شوقی به بچه دار شدن و زندگی ندارم

اینطور حس میکنی 

ولی وقتی که رفتی برای سونوی تشکیل قلب و صدای قلبشو شنیدی میفهمی خوشبختی و خوشحالی یعنی چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم عزیزم من تو پروسه ivf هستم وامیدوارم خدا اگه صلاح بدونه نتیجه بده بهم چون واقعا خیلی اذ ...

من دلم روشنه که بزودی جواب میگیری عزیزم♥️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810