2777
2789
عنوان

با اینکه باعث شد بچمو ازدست بدم ولی بازم دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 168 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچتو بخاطر چنین حرکتی کشتی یا حضرت عباس به کجاها داریم میریم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببخشید وسط تاپیکت خانوما بچه ای که میری صدای قلب شو گوش میدی ینی قلب تشکیل شدهاگر سقط کنی گناه کبیره ...

بله صدرصد .گوش‌ نکن به کاربرای اینجا که میگن خوب کردی و ...

قتله اونم قتل بچه ی خودت!

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی نباید بچتو سقط میکردی چون قلبش تشکیل شده گناه کبیره است باورم نمیشه  همه حسرت بچه رو دارن اونوقت تو ‌‌‌...‌‌‌

(شادی یعنی احساس خوبی در مورد خودت داشته باشی، بدون اینکه نیاز به تایید دیگران داشته باشی)افتااااااااااااد 👇👇👇😁
نیاز به دلداری ندارم فقط دوس دارم بهم بگین خوب کاری کردم که عذاب وجدان نگیرم دوس دارم بگین حق داشتی

تو حق نداری بچتو بکشی، اون به خواست خودش به وجود نیومده، تو مسئول ب وجود اومدنش بودی

تو بارداری چون هورمون ها جابجا میشه آدم خیلی زودرنج وحساس میشه ولی عزیزم چیکار اون طفل معصوم داشتی ش ...

درکم نکرد صبح تا شب تنها تو خونه با سرماخوردگی شدید جوری بودم که حتی نمی‌تونستم حرف بزنم باز پیشم نمیموند می‌رفت پیش خواهر مادرش با این وجود الان عذاب وجدان گرفتم اینجوری باهاش رفتار کردم مستاصل اومده بود من بهش دارو بدم 

ببخشید وسط تاپیکت خانوما بچه ای که میری صدای قلب شو گوش میدی ینی قلب تشکیل شدهاگر سقط کنی گناه کبیره ...

عزیزدل من نه مذهبیم نه چیزی اتفاقا آزادم ولی بچه ای که نطفش تشکیل شه سقط حرامه و گناه کبیرس چه برسه به قلبش هرمی که بگه نه باخدا سرجنگ برداشته

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نیاز به دلداری ندارم فقط دوس دارم بهم بگین خوب کاری کردم که عذاب وجدان نگیرم دوس دارم بگین حق داشتی

عذاب وجدان نداشته باش، دیگه کاریه ک شده، این همه بدی دیدی ،خب یه بارم تو بد باش 

بذا بدونه ک توم میتونی بد باشی

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
عزیزدل من نه مذهبیم نه چیزی اتفاقا آزادم ولی بچه ای که نطفش تشکیل شه سقط حرامه و گناه کبیرس چه برسه ...

دقیقا منم مذهبی نیستم حجابم ندارم اهل عبادتم نیستم 

ولی معتقدم قتله از هرکسی هم که تو سایت میگه خوب کردین سقط بعضی وقتا لازمه و....واقعا متنفرم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810