2777
2789
عنوان

با اینکه باعث شد بچمو ازدست بدم ولی بازم دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 168 پست
بله میدونم منم بارداری خارج رحمی داشتم وفقط خداروشکر خودش جذب بدنم شد نمیدونی چ استرسی کشیدم سر اینک ...

خداروشکر مشکلی براتون پیش نیومده گلم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال ندارع دیگه بهش فکر نکن تورو خدا کار خوبی کردی منم تو بارداری میخواستم سقط کنم اینجا گفتم انقد ...

چرا تشویقش میکنی؟

خودتم انقدر ته دلت نگو کاش سقط میکردم بخدا که خدا قهرش میگیره از بچه ات بترس و دیگه این فکرارو‌نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه عجیب 

آدم کشتی ؟؟!!

چه وحشتناک 

بعد میگی بگیم خوب کاری کردی

شوهرت بفهمه به جرم قتل عمد میتونه ازت شکایت کنه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
زنگ زدم شوهرم بی غیرتم بیاد

حالا فعلا باهاش دعوا نکن دیگ انشالله بچت صحیح وسالم باشع ولی دیگ به سقط فکر نکن مگه از حروم حامله شدی ک سقط کنی 

بخاطر هیچکسی بخاطر هیچ چیزی ابدا وهیچ وقت خودتو ناقص نکن چون تا آخر عمرت فقط خودت باید زجر بکشی 

بعدم شاید شوهرت بلد نیست یادش بده وقتی میگه خودتو لوس میکنی بگو برا تو خودمو لوس نکنم برم برا قصاب محل لوس کنم یا براش قشنگ چند بار توضیح بده ک باز تری واحتیاج به محبت بیشتر داری مراقبت بیشتر 

من شوهرم آوایل بلد نبود من سر پریودم ج زجری میکشم بعدها بهش میگفتم ممکنه من فردا صب حالم خوب نباشه برام کیسه آبگرم درست کن بعد برو سرکار انقد گفتم تا براش جا افتاد

چه عجیب آدم کشتی ؟؟!!چه وحشتناک بعد میگی بگیم خوب کاری کردیشوهرت بفهمه به جرم قتل عمد میتونه ازت شکا ...

قضاوت نکن، حالش بده، زخم زبون نزن، نذار بدتر بشه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نیاز به دلداری ندارم فقط دوس دارم بهم بگین خوب کاری کردم که عذاب وجدان نگیرم دوس دارم بگین حق داشتی

بیسن تگه از سمت شوهرت اذیتی قید بچه رو بزن 

تاپیکامو بخون

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
یاد بچه ای که از دست دادم افتادم اشکام سرازیر شده برای زنده ماندنش اونقدر که باید تلاش نکردم تا ابد ...

چیشد مگه گلم

گریه نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا تشویقش میکنی؟خودتم انقدر ته دلت نگو کاش سقط میکردم بخدا که خدا قهرش میگیره از بچه ات بترس و دیگه ...

دیگه انجام داده چه میشه کرد؟ کار خوبی کرده اتفاقا اگه این بچه رو دنیا بیارع حالو روزش خیلی بدتر میشه چرا شما فکر میکنید بچه دنیا بیاد خیلی خوش خوشانشه بیاد بین ی پدر و مادری ک باهم مشکلی دارد روزی صد دفه آرزوی مرگ می‌کنه من خودم گول حرفای نی نی سایتی هارو خوردم ک مثه شما دقیقا میگفتن گناه و فلان گناه این کاریه ک من کردم ی بچه بی گناهو وارد این دنیای کثیف کردم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ببخشید وسط تاپیکت خانوما بچه ای که میری صدای قلب شو گوش میدی ینی قلب تشکیل شدهاگر سقط کنی گناه کبیره ...

بله صددرصد البته کاربر اینجا یا سنشون کمه یا فیکه از نظر اونا هیچ گناهی نداره ولی وقتی قلب داره یعنی یه موجود زنده اس

قضاوت نکن، حالش بده، زخم زبون نزن، نذار بدتر بشه.

قضاوت نکردم 

واقعیت گفتم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
2810