2777
2789
عنوان

با اینکه باعث شد بچمو ازدست بدم ولی بازم دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 168 پست
چرا اتفاقا من دلشو نداشتم ک سقطش کنم قرص هم خریدم اما بهشون دست هم نزدن😭 چون از همون اول این بچه رو ...

دیدی چقدر دوسش داری...خودشم خداروشکر‌کن که خدا بهت دختر داده 

دختر هرگز و هررررگز پشت مادرشو‌ول‌نمیکنه 

ببین یه رفیق داری اونم دخترته ...میدونی من وقتی فهمیدم جنینم دختره از خوشحالی از حال رفتم؟

برو خداروشکر کن گلم تو دیگه تنها نیستی شوهرت رو ول کن اون فقط هم خونه ببین وسلام!

تو رفیقت شوهرت مادرت خواهرت همه کست اون دخترکوچولوی شیرین تو خونه ان باشه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیدی چقدر دوسش داری...خودشم خداروشکر‌کن که خدا بهت دختر داده دختر هرگز و هررررگز پشت مادرشو‌ول‌نمیکن ...

اره می‌خوام دیگه بهش توجه نکنم اما خیلی دلم میگیره خیلی نمی‌دونم چجوری تحمل کنم😭😭 همش میگم یعنی ممکنه یه روزی بمن علاقه مند بشه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره می‌خوام دیگه بهش توجه نکنم اما خیلی دلم میگیره خیلی نمی‌دونم چجوری تحمل کنم😭😭 همش میگم یعنی مم ...

یه روزی پشیمون میشه اینو بهت قول میدم 

اخر این هول بازیا خستگیه .اخرش دیگه خسته میشن از این کاراشون تازه قدر زن و بچه میفهمن...

اگرم تحمل‌نداری بقول دوستمون طلاق بگیر برو ...

ولی بنظر من اگه پدر خوبیه بمون بخاطر دخترت

پولاشو بگیر خرج‌کن 

اگه خرجی نمیده خودت سرکار برو‌و به خودت برس عشق کن تفریح کن فکر کن اصلا شوهرت مرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره می‌خوام دیگه بهش توجه نکنم اما خیلی دلم میگیره خیلی نمی‌دونم چجوری تحمل کنم😭😭 همش میگم یعنی مم ...

بقران نشستم گریه میکنم یادم اومد روزی رو که جنسیت جنین گفتن دختره

و من اون روز فهمیدم دیگه تنها نیستم😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روزی پشیمون میشه اینو بهت قول میدم اخر این هول بازیا خستگیه .اخرش دیگه خسته میشن از این کاراشون ت ...

تنها خوبی ک‌ واسه منو دخترم داره اینه ک خرجمونو خیلی خوب میده هرچی بخواین میخره برامون متاسفانه شرایط سر کار رفتن ندارم بچم کوچیکه طفلی مجبورم فعلا تحمل کنم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بقران نشستم گریه میکنم یادم اومد روزی رو که جنسیت جنین گفتن دخترهو من اون روز فهمیدم دیگه تنها نیستم ...

عزیزم 😔🥲 دختر عشقه عشق اصلا بچه ها همه دوست داشتنی هستن چ پسر چه دختر اما دختر برا مادر و پدر یه چیز دیگس همدم غمخوار 😭😭 الهی ک دردو بلاش بیوفته رو سر من هروقت گریه میکنم میاد بوسم می‌کنه بغلم می‌کنه میگه مامان!! ناراحت میشه گریه می‌کنه همش دو سالشع اما غم منو می‌فهمه 

دقیقا هممون مشکلاتی داریم خداگواهه سر همین بارداریه من بدترین بلاها سرم اومد از طرفی پدرهمسرم فوت کر ...

انشالله تمام مشکلات حل شده باشه ولی من هنوز که هنوزه حل نشده و ذره ذره دارم نابودمیشم و هیچوقت فکر فرزنددوم نیستم بخاطر مشکلاتم آدما وقتی میدونن ظرفیت ندارن نباید پای بچه رو وسط بکشن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

تنها خوبی ک‌ واسه منو دخترم داره اینه ک خرجمونو خیلی خوب میده هرچی بخواین میخره برامون متاسفانه شرای ...

خب خیلیم عالی تا میتونی با پولش عشق کن گور بابای خودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم 😔🥲 دختر عشقه عشق اصلا بچه ها همه دوست داشتنی هستن چ پسر چه دختر اما دختر برا مادر و پدر یه چ ...

منم یه پسر دوساله دارم عزیزم .بخدا تموم دلخوشی من همین بچه هام هستن 

الهی خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 

پسرم دین و دنیامه همین الان بغلم خوابیده دستم لای موهاش بوش میکنم جونم وصل جونش و از وقتی که فهمیدم یه دختر هم تو راه دارم میدونم دیگه بی کس و کار نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یه پسر دوساله دارم عزیزم .بخدا تموم دلخوشی من همین بچه هام هستن الهی خدا دامن همه منتظرا رو سبز ...

عزیزم‌ خدا حفظشون کنه برات مشکل تو با شوهرت سر چی بود

من با شوهرم مشکلی ندارم عزیزم زندگی قبل شوهرم منو نابود کرد

اها خداروشکر که مشکلی نداری قدر شوهرتو بدون

اها خداروشکر که مشکلی نداری قدر شوهرتو بدون

عزیزم هیچکس از اینده خبر نداره شوهر منم اولاد پیغمبر نیس ...

من فقط دلم خوشه به بچه هام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@لاویننن اگه برگشتی خونه بهم خبر بده که چیشد

سلام عزیزم دیشب بیمارستان رفتم گفتن چون تعداد قرص های که مصرف کردم کم بوده اثر نکرده ولی گفت برای اطمینان بیشتر بجز آزمایش و سونو های روتین سونوهای دیگه هم انجام بدی ببینی بچه سالمه یا نه گفت شنبه هم برم پیش دکترم ببینم اون چی میگه و گفت سونوی بیمارستان دقیق نیست بیرون سونو انجام بده 

سلام عزیزم دیشب بیمارستان رفتم گفتن چون تعداد قرص های که مصرف کردم کم بوده اثر نکرده ولی گفت برای اط ...

عزیزم قلب بچه میزد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810