فکرمیکنه خیلی ازروابط وزندگی حالیشه نمیدونه تازه اول راهه
لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی دلم میخواد حرفی بزنم ولی بقیه کاربرا گفتنی ها رو گفتن...فقط میگم خاک تو سر پسری که بخاد به حرف ...
یاداون شعر کتاب ابتدایی مون افتادم مادر.. همونکه قلب مادرشو بخاطرمعشوقش درآورد
لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥
خب این همه وسایل گرفته داداش گنده مجرد داره اونا کمکش نکردن تا چکشو پاس کنه
عزیزم فکر کنم مشکل کمک نکردن برادر های همسرتون نیست مشکل خود همسرتون هست که آینده نگری نداره کسی که مدام به دیگران کمک میکنه خوبه اما نباید فکر کنه که پس اندازی برای روز مبادا داشته باشه و اگر هم ندارم ولی به این و اون کمک میکنه که دیگه بدتر به نظر من همسرت رو توجیه کن
آره دقیقاخیلیییی حس منفی گرفتم با تاپیک و حرفای اسیقشنگ بغض گرفتم
من خودم حاضرم داروندارم برامامانم باشه بذارخودم چیزی نداشته باشم اما دل اون روشادکنم با ی خریدکوچیک...این پولامیادومیره اون عشق ک می مونه اصلا ب عروس عقدی ربطی نداره ک پسربرا مادرش چیزی میخره یانه؟ اگرم تو خونه ش بود باز اون حق داشت برادل مادرش چیزی بخره . آره زورداره ک داداشاش نمیخرن خب فکرکنه اونا گاون .تمام شدرفت. ((سلیطه نباشیم.))