2777
2789
سلامبا دولینگو نمیتونید انگلیسی بخونید فقط در صورتی میتونید که زبانی غیر فارسی رو مسلط باشید که اون ...

متوجه نشدم

خوب اگه انگلیست تا حدی خوبه باشه فک نکنم مشکلی باشه،درسته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه. ببین شما برای دولینگو باید یه زبان رو انتخاب کنی که یاد بگیری، یه زبون هم انتخاب کنی که تسلط داری که مثلا با اون یه سری سوال جواب میشی

و چکون فارسی نداره، و ما معمولا به زبان دیگه ای غیر انگلیسی تسلط نداریم، نمیتونیم انگلیسی رو تو دولینگو بخونیم

مثلا میتونی زبان پایه رو انگلیسی انتخاب کنی و مثلا آلمانی یاد بگیری

حالا اگه به زبان دیگه ای غیر انگلیسی مسلط هستی که میتونی به عنوان زبان پایه باهاش کار کنی که بحثش فرق میکنه

نه دیگه. ببین شما برای دولینگو باید یه زبان رو انتخاب کنی که یاد بگیری، یه زبون هم انتخاب کنی که تسل ...

چقد پیچوندی موضوع رو

شایدم من خنگم

خوب همش انگلیسی باید باشه دیگه

اگه قرار باشه فارسی داشته باشه ک برنامش در حد پنجم ابتدایی میشه

نه دیگه. ببین شما برای دولینگو باید یه زبان رو انتخاب کنی که یاد بگیری، یه زبون هم انتخاب کنی که تسل ...

منم نگرفتم چی گفتی 

من خودم زبانم خوبه ایلتس دارم شنیده بودم دولینگو یکی از بهترین اپ ها برای یادگیری زبان هست منم برای اینکه تمرین کنم که زبانم ضعیف نشه شروع کردم به کار با دولینگو 

من چون زبان بلدم حالت تمرین داره برام بدک نیست اما واقعا کسی که زبان بلد نباشه هیچ قسمتی ندیدم آموزش داشته باشه فقط سوال و جواب چهار مهارت زبان بود تا حدی 

کدوم قسمت انتخاب زبان پایه است کدوم قسمت انتخاب زبان آموزش ؟

من یک قسمت بیشتر ندیدم انتخاب زبان بود که همون زبان آموزش بود 

چقد پیچوندی موضوع روشایدم من خنگمخوب همش انگلیسی باید باشه دیگهاگه قرار باشه فارسی داشته باشه ک برنا ...

فک کنم خودت نصب کنی و شروع کنی کاملا متوجه میشی چیکار کنی

حالا یکبار دیگه میگم شاید ساده تر بشه😆

دولینگو کلا مدلش اینه که یه زبان رو انتخاب میکنی واسه اینکه یادبگیری

مثلا انگلیسی میخوای یاد بگیری

بعد باید یه زبان دیگه انتخاب کنی که سوالات رو باهاش جواب بدی .مثلا ازت میخواد بپرسه ( این گربه سیاه است ) به انگلیسی چی میشه

خوب با اون زبانی که تسلط داری و انتخاب کردی میپرسه

و خوب برای ما باید این زبان فارسی باشه دیگه، ولی فارسی نداره

کدوم قسمت انتخاب زبان پایه است کدوم قسمت انتخاب زبان آموزش ؟من یک قسمت بیشتر ندیدم انتخاب زبان بود ک ...

یعنی شما باهاش انگلیسی میخونید؟

من نزدیک دو سالی میشه با دولینگو المانی میخونم. ولی باید انگلیسی بلد باشی که بتونی المانی بخونی. در اصل انگلیسی میشه زبان پایه و المانی یادگیری

حالا کدوم قسمت رو یادم نیست، روزی که نصب کردم انتخاب کردم. 

فک کنم خودت نصب کنی و شروع کنی کاملا متوجه میشی چیکار کنیحالا یکبار دیگه میگم شاید ساده تر بشه😆دولی ...

این قبلیتی ک تو میگی رو نمیدونم چقدر میتونه مفید باشه ولی در هرصورت قابل استفاده هست،الان یک ماهی هست درگیرشم

فک کنم خودت نصب کنی و شروع کنی کاملا متوجه میشی چیکار کنیحالا یکبار دیگه میگم شاید ساده تر بشه😆دولی ...

اتفاقا اگه همش ب انگیلیسی باشه ک بهتره

مثل دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست که برا یادگیری زبان بهتر از انگلیسی به فارسی هست

شایدم من منظورتو متوجه نمیشم