2777
2789
عنوان

شوهرم گفت رژت رو پاک میکنی یا با شیوه خودم پاکش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هلو ارمییی

هایییی 

به به آرمی میبینم

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

2805

اقا من چرا از این رمانا دوست نداشتم اصلا کلا یدونه خوندم زمان تینیحری😂

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

اره😂😐در کل گفدم ک عه ط دردناکه عه من همون رمانتیکه😂

یا بسم الله😂

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

2810