2777
2789
عنوان

دختر بی عرضه و بی خاصیت

198 بازدید | 21 پست

خانوادم کلن ادم حسابم نمیکنن از بعد اینکه کنکورو خراب کردم، سر کنکور حماقت بزرگی کردم و کلن درسو ول کردم بدون اینکه هدف دیگه ای رو دنبال کنم ولی واقعا دلم برای روزایی ک با خانواده صمیمی بودیم تنگ شده از بعد نوجوونی انگار یه دیوار بین من و خانوادم کشیده شد(خانوادم تحصیلات بالایی دارن) و دیگه منو مث قبل نپذیرفتن و نگاه تحقیر امیز بهم داشتن، خودمم پشت کنکور چند سال عمرمو منزوی و افسرده بودم عصبی و بد اخلاق شدم، حتی همسنام تو فامیل بی احترامی و بی محلی میکنن همیشه (ما زیاد با فامیل رفت و امد داریم) و یجوری شده ک من به رفتارشون عادت کردم... دلم میخواد کلن جدا بشم و زندگیمو دوباره بسازم دوس دارم روابط جدید تجربه کنم و مستقل بشم... کاش میشد به توجه دیگران بی نیاز شد ولی واقعا همه به توجه و محبت نیاز دارن و کم کم روی خلق ادم تاثیر میذاره... دلم یه رفیق صمیمی میخاد ک بتونم خودم باشم کنارش، خیلی تنهام... دلم میخاد به نقطه ای برسم که نیاز به تایید هیچکس نداشته باشم اونی که هر چی لازم دارم بهم میده خودم باشم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو امسال شروع کن بخون اگه هدفت درس و کنکوره اگر هم که نه برو دنبال حرفه یه هنری یاد بگیر برو کار کن اونارو هم ولشون کن یا باید بیخیال شون بشی یا جوابشون رو بده بنظرم جوابشون رو بده 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

فک و فامیل من اینهمه درس خوندم و شاغلم حسابم نمیکنن زیاد اینا از خدا هم عیب میگیرن 

ولشون کن هرجوری دوس داری باش

زن عموم آزمایشش رو نداد من بخونم درصورتی ک من سال پنجم پزشکیم

گفت تو سر درنمیاری 

قیافه من:😐

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

وقتی خودتو اینجوری صدا میزنی چه انتظاری از بقیه داری؟

دیدت رو به خودت عوض کن همه چیز کنکور دانشگاه نیست

هدفتو پیدا کن اگه علاقه داری کنکور بخون

ولی ی هدف دوم داشته باش همه چیزتو وابسته به کنکور دانشگاه نکن 

https://daigo.ir/secret/8708917591

فک و فامیل من اینهمه درس خوندم و شاغلم حسابم نمیکنن زیاد اینا از خدا هم عیب میگیرن ولشون کن هرجوری د ...

دقیقا من دو ساله نقاشی حرفه ای کار میکنم طرف گفت نقاشی بچه مو بکش منم تازه از بیرون اومده بودم گفتم خستم ایشالا یه وقت دیگه الانم واسه پشت چشم نازک میکنه برگشته همه جا رو پر کرده نقاشیاش اله بله هیچی بلد نیس انقد دلم میخواست بزنم تو دهنش ولی حیف

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
دقیقا من دو ساله نقاشی حرفه ای کار میکنم طرف گفت نقاشی بچه مو بکش منم تازه از بیرون اومده بودم گفتم ...

آدم به ولله زورش میگیره برگشت جلو جمع گفت این بلد نیست 

البته پسر عمم از من خوشش میاد دفاع کرد ازم گفت زن دایی دختر دایی 2 سال دیگ دکتره 

باز دست تکون داد گفت این هیچی نمیدونه 😐😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آدم به ولله زورش میگیره برگشت جلو جمع گفت این بلد نیست البته پسر عمم از من خوشش میاد دفاع کرد ازم گف ...

از حسودیه ولشون کن آدم بعضی کاراشونو میبینه خندش میگیره 🤣🤣 خوبه پسرداییت یه چیزی گفته خودت چرا چیزی نگفتی  

از حسودیه ولشون کن آدم بعضی کاراشونو میبینه خندش میگیره 🤣🤣 خوبه پسرداییت یه چیزی گفته خودت چرا چیز ...

پسر عممه 

دهن به دهن زن عموم خوشم نمیاد بزارم 😂

پسر عممه دهن به دهن زن عموم خوشم نمیاد بزارم 😂

🤣🤣 برین بهش ولی جدی جواب بعضی حرفا رو باید داد 

🤣🤣 برین بهش ولی جدی جواب بعضی حرفا رو باید داد

میترسم بیاد بشینه روم خفه بشم 200 کیلو 😂