2777
2789

نمیدونم چرا دیگه مزه ندارن مثل قدیمترا نیستن

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهههه تازه بعد عزوسیم بیشتر دوسش دارم دیوونشمخودت درست میکنی دوست نداری؟ یا نه کلا دیگه مثل قبل حال ...

عاشق قورمه خودم بودم ولی اللن نه دیگه اصلا هوس قورمه نمیونم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
نهه مامانم چنان خوشمزه درست میکنه انگشتاتم باهاش میخوری

منم اینجکری بودم الانا اینطور شدم

منم هر کاری میکنم خوشمزه نیست دیگه دوست ندارم درست کنم

منم دیگه طعمش مثل قبلها نیست نمیخوام درست کنم

فقط مامانم خوشمزه درست میکنه بقیشون برام بدمزن😭😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

دقیقااابالاخره یکی حرف دلمو زد🥲😂

والا خیلیا میگن دیگه دوس ندارن

من یادمه تا ۱۴ سالم که بود مامانم خورشت سبزی درست نمیکرد. آرزومون بود خاله‌ام سالی یکی دوبار دعوتمون کنه و بهمون خورشت سبزی بده🤣 وای یادمه خالم برا نذری قورمه سبزی داد بهمون اومدیم خونه، تا نشستیم پای سفره که بخوذیم زلزله زد همه فرار کردن اما من دلم نیومد قورمه رو ول کنم. گفتم یا میمیرم یا اینو میخورم😁

اما الان از بس مامانم درست میکنه دیگه عین قدیما از قورمه سبزی خوشم نمیاد

2810