2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادش بخیر یه کتونی داشتم لامصب تا چند سال اصلاً آخ نگفت

قیمتش هم نسبت به جنس و کیفیتش خوب بود یادم نمیاد چند خریده بودم

ببین کفش و کتونی میخریدما ولی باز بیشتر اونو میپوشیدم

انقد که خوب و راحت بود

🌱🐢

2805
من جایی زندگی میکنم که معدن بازاره چیزایی که فامیلام از شهر های دیگه به قیمت زیادمیگیرن من حداقل ۵ د ...

کجااا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

وای چه خوب اقا من ست چمدون میخواااام هست اونجااا؟ قیمت شون چطوره؟

تا حالا چمدون نگرفتم نمیدونم عزیزم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
چند تومن؟😅

۱۲۰ تومن گرفتم، یه کم نازکن ولی خوب بود نسبت به قیمت

توی دوران پریودی استفاده شون میکنم که شرت خوبام خراب نشن 😂

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

چند تومن😅

یادم نیس خیلی وقت پیش بود ولی انقد خوب بود چند تا مغازه نشون دادم ازش پیدا نکردم🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
تا حالا چمدون نگرفتم نمیدونم عزیزم

جسارتا کجایید شما؟ چون من میخوام یه ست بگیرم همه جا تو رنج ۹ تومن میگن واقعا زیاده.... حالا همسرم گفتن بریم از تهران بگیریم شاید اونجا ارزون تر باشه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
2810