2777
2789

ممنون میشم بگین

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
بزن دیوار میفهمی

پیدا نکردم

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم

ممنونم

خواهش🙏🌺

متفاوته کمتر بیشترم دارن بعضا میبینی دوروز دیگه مهلت دارن و اگه پولو واریز نکنن تموم میشه مهلتشون پس کمتر هم میدن و بسته به زمان تحویل بیشتر از هفتاد تومنم هست بنویسید حواله دیگنتی براتون میاره ....

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

خواهش🙏🌺 متفاوته کمتر بیشترم دارن بعضا میبینی دوروز دیگه مهلت دارن و اگه پولو واریز نکنن تموم میشه ...

فکر میکردم خیلی بیشتر باشه ممنون

فکر میکردم خیلی بیشتر باشه ممنون

انشالله به خوشی سوار بشید و بهترین روزارو داشته باشید یاحق🌺

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....