2777
2789

من با اینکه حرف بری زدن خیلی دارم ولی تو کلاس روم نمیشه صحبت کنم حس می‌کنم بقیه اطلاعاتشون بیشتر از منه با اینکه میدونم نیست و خودمو دست کم نمیگیرم فقط هر از گاهی سؤالای سختی که میپرسه استاد و کسی نمیتونه جواب بده جواب میدم لطفا راهنمایی کنید اگر کسی هست

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

خب اعتماد به نفست پایینه

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
خب اعتماد به نفست پایینه

انقد راحت نمیشه گفت اخه بقیه جاها راحت صحبت می‌کنم ولی وقتی سر کلاس شلوغ میشه همه جواب میدن من چیزی نمیگم شایدم پایین باشه ولی میگم خودمو دایین تر از بقیه هم نمیبینم ولی خب چند نفر هستن که خیلی اطلاعات دارن تو کلاس من به اندازه اونا سر در نمیارم همین باعث استرس میشه مه حرفی که میزنم بچه گانه نباشه 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد راحت نمیشه گفت اخه بقیه جاها راحت صحبت می‌کنم ولی وقتی سر کلاس شلوغ میشه همه جواب میدن من چیزی ...

خب تو هم با پیش مطالعه برو راحت اظهار نظر کن کم کم ترست میریزه

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
خب تو هم با پیش مطالعه برو راحت اظهار نظر کن کم کم ترست میریزه

اخه حوصله پیش مطالعه هم ندارم بیشتر سعی میکنم مهارت رو تقویت کنم و ببین مثلا راحت با سال بالایی ها کانکت میشم و صحبت می‌کنم تو گروه راحت حرف میززنم ولی سر کلاس نمیتونم نظر بدم البته چیزی هم به ذهنم نمیاد شاید یکی از علت هاش واقعا این باشه که اطلاعات کافی ندارم

اخه حوصله پیش مطالعه هم ندارم بیشتر سعی میکنم مهارت رو تقویت کنم و ببین مثلا راحت با سال بالایی ها ک ...

وقتی امادگی علمی داشته باشی قطعا حرف برا گفتن بیشتر داری

منم اوایل حس ترس واضطراب داشتم،

خصوصاکه بیشترهمکلاسیام ارشدودکترای از رشته های دیگه داشتن،من بادیپلم رفته بودم،ولی دیگه دلوزدم به دریا

https://harfeto.timefriend.net/17309238921476

همراه جزوات کتاب خوندن هم شروع کردم،

الان ترکی وفارسی قاطی کلمات قلمبه سلمبه حقوقی میکنم،یه سبک جدیداختراع کردم😂،هرچی هم بلدنباشم یه چیزی میبافم کلاسوسرگرم میکنم

منم اوایل حس ترس واضطراب داشتم،خصوصاکه بیشترهمکلاسیام ارشدودکترای از رشته های دیگه داشتن،من بادیپلم ...

به نظرت چیکار کنم؟ میخوام سطح علمی رو ببرم بالا چون‌اونطوری احساس کنترل بیشتری دارم و با اعتماد به نفس میتونم اظهار نظر کنم الان حس اضطراب دارم

به نظرت چیکار کنم؟ میخوام سطح علمی رو ببرم بالا چون‌اونطوری احساس کنترل بیشتری دارم و با اعتماد به ن ...

سریه کلاسی من مباحث وقاطی کردم،گفتم استادمن قاطی کردم نمیتونم ادامه بدم،استادگفتن یه توصیه خواهرانه بهت میکنم یه حقوقی هیچوقت نبایدبه کسی بگه بلدنیستم،بهغلط هم که شده ادامه بده،

حالاشماهم مثه من بباف خواهر😂،لازم نیست همه چیوبلدباشیم،توحقوق اختلاف نظرات زیاده

کلاسای مایه خوبی دارن که ضبط میشن،

اخرای ترم که من میرفتم کلاسای ضبط شده روتوسایت دوباره گوش میکردم،میدیدم اوناییکه سرکلاس سوال میپرسیدن ومنم اضطراب میگرفتم که مثلاطرف تحصیلاتش،سوابق کاریش ازمن خیلی بیشتره ومن صفرهستم،میدیدم سوالاشون چقدچرته ومن بیخودی استرس داشتم

کلاسای مایه خوبی دارن که ضبط میشن،اخرای ترم که من میرفتم کلاسای ضبط شده روتوسایت دوباره گوش میکردم،م ...

اره منم میدونم نصف حرفاشون چرته ولی بازم جرات اظهار نظر ندارم دارم پادکست حقوقی و سیاسی گوش می‌کنم شاید تاثیری گذاشت