2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر کرده بلاکم کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 48 پست
من باشم تنها نمیمونم خونه با مادرشوهرم میرم،شبم میرم خونشون میمونم میگم میترسم فلانی دیر میاد که بفه ...

به پدرشوهرم گفتم پسرت یک شب میاد خونه گفت خب مرده مرد دیر میاد خونه 😐😐😐😐اصلا هیچجوذه پشتشو خالی نمیکنن

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
کاملا حق با همسرتهچون برام پیش اومده میگم منم مادرم همسرم و خونوادش رو دعوت کرد خونمون همسرم به من گ ...

خیلی با این رفتارا کوچیکم کرده مثلا من با دخترخالم مشکل دارم شوهرش پسرعموی شوهرمه بخاطر اینکه میخواست با پسرعموش رفت امد کنه منو بزور میبرد خونه پسرعموش و دخترخالم یک کلمه بجز سلام احوالپرسی با من حرف نمیزد و حسابی کوچیکم میکرد.نزدیک سه ساله ازدواج کردم یکبار اون دخترخاله نبومده خونه ی من ولی شوهر من تا یچی میشد منو میبرد خونه اونا 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به پدرشوهرم گفتم پسرت یک شب میاد خونه گفت خب مرده مرد دیر میاد خونه 😐😐😐😐اصلا هیچجوذه پشتشو خالی ...

خوش بحالش واقعا

ولی نباید برای همچین خانواده هایی از در شکایت وارد بشی

باید خودتو بزنی به مظلوم نمایی

مثله همونکه گفتم

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

این مراسم ختم قران بود میگفت بریم منم گفتم بزرگترا هستن واجب نیست بریم سر همین بحثمون شد.که هروقت یه ...

اها خب پس خودتو ناراحت نکن ایشونم باید به خواسته ی شما احترام بذاره. حالا با مادر شوهر تو رودربایسی موندی ولی آدم با شوهرش تعارف نداره و ناراحت شدنش قابل درک نیست. اینجور وقتا سعی کن پیگیرش نشی و نخوای هی از دلش در بیاری چون بدتر میشه و رفتارشو اصلاح نمیکنه

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱