2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر کرده بلاکم کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 48 پست
زنگ بزن مادر شوهرت بگو خبری ازش نداری وقتیم اومد زیاد داد و هوار نکن برو بخواب بهش محل نده یه جور ان ...

دیربیاد خونه نمبتونم اروم بشینم 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همون اول که گفت میرفتی.بشینین خونه چیکار کنینمن بیرون رفتنو گشتن با همسرمو خیلی دوست دارم.پایه ام ...

این مراسم ختم قران بود میگفت بریم منم گفتم بزرگترا هستن واجب نیست بریم سر همین بحثمون شد.

که هروقت یه غریبه فوت میکنه میگه باید بریم 

وا چقد رفتارش بچگانه😑خدا صبرت بده

اره مخصوصا با این بنده خدا اینجوری میکنه بره ب رفیق بازی‌هاش برسه خانمش مزاحمش نشه واقعا تف ب هرچی مرد که زنش آزار میده تفففف

خب توقع های عجیب داره هرهفته میگه ختم فلانیه پاشو بریم.میگم بزرگترا میرن جاری از من بزرگتر نمیره من ...

اگه به همسرت گفتی نه به مادرشوهرت هم باید میگفتی نه ،از الان سیاست داشته باش تازه عروس ،به همسرت با زبون خوش بگو الان سختمه بریم فلان جا خسته ام سرم درد می‌کنه ،من همیشه به همسرم میگم عشقم من سختمه بیام فلان جا دوسه تا قربون صدقه هم میرم و تمام حرف حرف منه ولی با زبون خوش نه با دعوا و بحث ،چون با دعوا بگی نمیام یا بحث کنی از چشم شوهرت میفتی 

در انتظار فرشته کوچولویی که خدا قراره بهم بده ✨✨✨
ن بابا بگو نگران شدم گوشیش دسترس نمی‌داد ب شما زنگ زدم

بعد به شوهرم زنگ میزنه اونم میگه زنم نمیره و همه چیو با اب و تاب تعریف میکنه شرفمو میبره

اره مخصوصا با این بنده خدا اینجوری میکنه بره ب رفیق بازی‌هاش برسه خانمش مزاحمش نشه واقعا تف ب هرچی م ...

اره خودش بم میگه من از خدامه قهر کنی برم با دوستام 

بعد به شوهرم زنگ میزنه اونم میگه زنم نمیره و همه چیو با اب و تاب تعریف میکنه شرفمو میبره

ن ببین اگه خودت قبلش بگی آماده نشستم شوهرتم بگه نمیاد حتی دعوا هم بفهمه باز طرف تو رو میگیره میفهمه پسرش بهونه کرده 

مگه اینکه مادرشوهرت زیادی گیر باشه

اگه خدا بخواد میشه 
اگه به همسرت گفتی نه به مادرشوهرت هم باید میگفتی نه ،از الان سیاست داشته باش تازه عروس ،به همسرت با ...

منم با زبون خوش گفتم لازم نیست ما بریم گفت پس عروسی فردا شب هم لازم نیست بری سر این دیگه دعوامون شد

والا خودت مقصری به نظرم حرف شوهرتو میندازی زمین بعد مادرشوهرت میگه بیا میگی باشه...منم بودم بهم برمی ...

اره ولی چرا بلاک کرده خاموش کرده؟؟ چون بره دنبال خوش گذرونیش رفیق بازیش رفتار شوهرش بشدت بچگانس

اره ولی چرا بلاک کرده خاموش کرده؟؟ چون بره دنبال خوش گذرونیش رفیق بازیش رفتار شوهرش بشدت بچگانس

اره واقعا تا شب هم زنگ بزنم یا حالت پرواز میذاره یا بلاکم مبکنه

2810