2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر کرده بلاکم کرده😐

1009 بازدید | 48 پست

یکم بحث کردیم پشت تلفن چیز جدی ای نبود .

میگفت فلان جا بریم منم گفتم نه واجب نیست تو اگه دویت داری با خانوادت برو،بعد مادرشوهرم بهم زنگ زد گفت بیا بریم منم بخاطر حرف اون گفتم باشه.

قرار بود ساعت شیش بریم ولی شوهرم هنوز نیومده خونه! زنگ زدم بهش اول جواب نداد بار دوم گرفت بلاکم کرد.

خسته شدم از این رفتاراش الان اگه نره هم با دوستاش میره ولگردی دوازده یک شب پیداش میشه هروقت قهر میکنه شب دیرمیاد خونه کلا انگار دنبال اینه که قهر کنه و شب دیربیاد خونه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه از شما بوده به همسرت گفتی نه بعد به مادرشوهرت گفتی آره ،مادرشوهرت از همسرت مهم تره ،منم جای ایشون بودم ناراحت میشدم حالا نه در این حد که بلاک کنم ولی شاید دیگه جواب همسرم و نمی‌دادم کارت زشت بود

در انتظار فرشته کوچولویی که خدا قراره بهم بده ✨✨✨
نمیشه نمیدونم چیکار کرده زنگ میزنم بهش میگه گوشیش خاموشه

زنگ بزن مادر شوهرت بگو خبری ازش نداری 

وقتیم اومد زیاد داد و هوار نکن برو بخواب بهش محل نده یه جور انگار وجود نداره.

بعد فردا پاشو دلیلشو بپرس

نمیشه نمیدونم چیکار کرده زنگ میزنم بهش میگه گوشیش خاموشه

اها یا گذاشته روحالت پرواز یا خاموش کرده اگه بلاک کرده باشه میگه مشترک مورد نظر اشغال میباشد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اشتباه از شما بوده به همسرت گفتی نه بعد به مادرشوهرت گفتی آره ،مادرشوهرت از همسرت مهم تره ،منم جای ا ...

خب توقع های عجیب داره هرهفته میگه ختم فلانیه پاشو بریم.

میگم بزرگترا میرن جاری از من بزرگتر نمیره من کجا برم تازه عروس

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
2810