2777
2789
عنوان

بنده خدا اوپرا راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2807 بازدید | 116 پست
اره

یه عده هم نشستن دعا کردن سالم دنیا بیان😐🤭

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@maman_aa چی بهت میرسه برای این همه دروغ؟؟؟؟ متاسفم نه برای تو برای خودمو تموم خانمایی که برای سالم ...

در تعجبم تاپیک برج ۶ عکساش همه تو نت هست چطور هیچکی تو گوگل نزده و ندیده که دروغ گفته

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

من فقط یبار تو تاپیکش شرکت کرده بودم آخه مشاوره. در مورد آموزش جنسی کودکان. خیلی زیاده روی کرده بود میگف بچه هارو از همون بچگی آموزش بدید، اجازه ندید کسی دستشو لمس کنه. رسما تو کمد نگهش دارید تا سالم بمونه

من نتیجه گرفتم مشاورا چقد غیراصولین

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

یه کاربرم هست که میگه ۶یا۷تا بچه داره اون کی دروغش درمیاد

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

اون که داماد داره؟

نه نمیدونم داماد داره یا نه . تو امضاشم هست که قربون ۴تاپسرم و ۳تا دخترم 

یه جوری کلید کردین رو فیک و اصل بودن کاربرا 

آدمو خسته میکنید 

ای بابا 

خب خاصیت مجازی همینه دیگه ... خیلی ها دروغ میگن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
واقعا چی میرسه بهشون دروغ میگنانرژی منفیش بر میگرده به خودشون شک نکنید

صدرصد 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

طلوع ،تابان، آسمان ❌

دروغ ،پینترست، فیک ✅

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
که این همراه ها چندتاش کاربری خودش هستن این اصل کثیف رو همیشه یادت باشه 😎

یه کاربری رو شاید خودش باشه ولی 3،4 تا نه دیگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
میدونم ربطی نداره ولی کاش منم نی نی داشتم

برات 10 تا صلوات میفرستم که تا اخر پاییز حامله شی و یک شهریوری جذاب به دنیا بیاری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

الان ی کسی باردارباشه 3 قلو چ تستی انجام میشه؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

الان ی کسی باردارباشه 3 قلو چ تستی انجام میشه؟

من پزشک نیستم فقط چون خودم سلفری دادم اینو میدونم 

چون ازم پرسیدن قبلش

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...
2810