2777
2789
عنوان

سحرم بلاخره امروز زایمان کردم 👩‍🍼🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8223 بازدید | 497 پست
ایشالا

تو بوی نوزاد رو استشمام میکنی من بوی پیپی😐

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشغال😂😂😂کاری نکن عکس عن تهویلت یدم

وای عکس خودتو میخوای نشونم بدی😍....😒😒😒

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

الهی خاله قربونش بره 

چرا انقدر خوشحالم از ب دنیا اومدنش 

دلم میخادش ای خداااااااااا 

کاش پیشت بودم من 

عررررررر

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
سایت مشکل داره رو بعضی پستا نمیشه ریپ زد

اهان پس از اونه 🥲

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

وای عکس خودتو میخوای نشونم بدی😍....😒😒😒

میمون😐😐 نه عکس تورو میخواستم بفرستم 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

🥺🥺🥺

با چشمام داره میگه حسابی حسابتو میرسم مامانجون😈😂

میمون😐😐 نه عکس تورو میخواستم بفرستم

تو کاربر انه هستی؟

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
دختر گلمون به دنیا اومد😍

ارههه

یه سوال چطور از ۹۸عضویی ولی ۸۰۰تا فقط پست داری😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

ارهههیه سوال چطور از ۹۸عضویی ولی ۸۰۰تا فقط پست داری😐

ااینو به کنار یکی از ۹۶عضو یود کلا۱۰۰تا پست داشت😐😐

🤱

پس خانوادگی اینجورین😐💔

2810