2777
2789
عنوان

سحرم بلاخره امروز زایمان کردم 👩‍🍼🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8221 بازدید | 497 پست
اره😂نه خواهرش باردار بود خودش همسن منه مجرده

اها اوکی 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
هوم

تبریک میگم عزیزم ایشالله صحیح و سالم بغلش بگیرین

دختر و پسر نداره مهم سالم بودنشه

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زایمان کردم تا ۴۵ روز حالم خراب بود بعدشم سینم آپسه کرد خوش بحالتون روز بعد زایمان میاید نینی سای ...

😐😐😐

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

2805
من زایمان کردم تا ۴۵ روز حالم خراب بود بعدشم سینم آپسه کرد خوش بحالتون روز بعد زایمان میاید نینی سای ...

😑😑همینا باعث افسردگی میشه !!! 

بعدش بنده خدا گفت کلی درد دارم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
چیو همون دیگه؟؟ شوهر من اصلان تواین فاز ها نیست 😂پسرخوبیه

خب منظورم همینه .

اینستا نداره احتمالا تو فضا مجازی هم فعال نیس زیاد .

ولی اگ تو جای من بودی سرت سوت می‌کشید تاپیکام وقت کردی بخون .

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
اها اوکی

خواستی بری ک🤣

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2810