2777
2789
من قرص گین آپ خوردم چاق شدم خداروشکر خیلی خوب بود دوست داشتی امتحان کن

قطع کردی برنگشت؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قرص گین آپ خوردم چاق شدم خداروشکر خیلی خوب بود دوست داشتی امتحان کن

من خوردم ولی باز لاغر شدم سبز بود

مال شما؟

ولی اونموقع که میخوردم اشتهام باز شددد خیلی بعد یه مدت

من خوردم ولی باز لاغر شدم سبز بودمال شما؟ولی اونموقع که میخوردم اشتهام باز شددد خیلی بعد یه مدت

صورتی بود واسه من 

آره منم اشتهامو باز کرده بود تو یه ماه ۵کیلو بالا رفتم

ن خداروشکر حدود ۶.۵ماهه گذشته هیچ تغییری نکردم

پودرش بود یا قرص؟

عوارض نداشت برات

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
چیکار کردی که انقد تاثیر داشت؟

من تو کارخونه روغن کار می‌کردم کارخونه روغن کنجد و زیتون تصفیه شده ؛ به پیشنهاد بکی از بچها روغن کنجد با بيسکوئيت با نون خشک امتحان کردم یعنی چند قطره روغن کنجد می‌ریختم رو بیسکویت یا نون خشک و میخوردم به شدت خوشمزه بود چون روغن کنجد تصفیه مزه شیرین داره بلاخره خوشم اومد و وقتایی گشنم میشد نون خشک و روغن یا بيسکوئيت و روغن کنجد میخوردم و چون تصفیه اس اسید چرب هم نداره ک مضز باشه ولی به شدت کالریش بالاس و به شدت چاق کننده 

پودرش بود یا قرص؟عوارض نداشت برات

قرص صورتی رنگ بود 

نه هیچ عوارضی نداشت چون اشتهامو باز کرده بود به همین دلیل چاق شدم 

معمولا قرصایی که آدم با خوردنش فقط پف می‌کنه عوارض داره 

بعد ی ماهم پف می‌خوابه و میشی بدتر از قبل 

ولی واسه من که خوب بود این قرص 

قرص صورتی رنگ بود نه هیچ عوارضی نداشت چون اشتهامو باز کرده بود به همین دلیل چاق شدم معمولا قرصایی که ...

من فقط برا چاقی صورت خریدم زرد رنگ هست برای بدن هم پودر بود که من نخواستم ولی میگن قطع کنی بر می گرده 

من تو کارخونه روغن کار می‌کردم کارخونه روغن کنجد و زیتون تصفیه شده ؛ به پیشنهاد بکی از بچها روغن کنج ...

وای چقد خوب بنظرتون منم امتحانش کنم؟من مشکل تنبلی تخمدان هم دارم روغن کنجد برام خوبه