2777
2789
عنوان

اقا هستم تا حالا از من مزاحمت دیدین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 149 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه دخترا نگرانت شدن درخواست دادن😂

💔💔دلمربرای سلامتیم تنگ شده

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
متاسفانه عده ای امحتانشونو بد پس دادن به نظر منم این شایت اصلا مناسب اقایون نیس چون یه سری حرفا زده ...

اونجا هم یه سر برو کاربرا همه خانمن مسئولای سایت هم خانمن حتی مدیر سایت هم خانمه !

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

2805
تاپیکاتونو تازه دیدم انشاالله که کاملن بهبودی پیدا کنید و این روزای بد تموم بشه برادر 🙏🏻

مننونم😢

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
🙂مثل قبل ناامیدی یا...؟

خیلی نا لمیدم

پس حرفام بی تاثیر بودهالبته فک نکنم منو یادت باشه😅

من نمیدونم کی هساین اسم کاربریتون کی بود

اونجا هم یه سر برو کاربرا همه خانمن مسئولای سایت هم خانمن حتی مدیر سایت هم خانمه !

ولی وقتی یکی دوبار  رفته بودم از ۱۰۰ تا ۵۰ درصد تاپیک هارو پسرا میزنند بلا با اینجا که ۹۰ درصدشون دختره فرق دارا

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

نیلم

اها یادم اومد

2810