2777
2789
ته کلماتت بوی اینو میده که چی هستی بخوای بدبختت کنه؟ اره حتما خیلی ارزشمند ترازینی بودم که الان بیام ...

نه عزیزم ته کلماتم همچین چیزی نیست من که شما رو نمیشناسم ته حرفم اینه که آدما همچین قدرتی ندارن که بتونن ما رو بدبخت یا خوشبخت کنن با جادو و دعا ، اینا خرافاته ، به جای اینکه دنبال این مسائل باشیم باید بگردیم ببینیم مشکلات زندگیمون از کجا ناشی میشه از راه علمی و اصولی حلشون کنیم 

مریض روانی خودتی که میای به مشکلات من همچین برچسبی میزنیاز زندگی من هیچی نمیدونی و همچین حرفی به من ...

چرا جبهه میگیری آنقدر عزیزم 

نگفت روانی هستی گفت به متخصص اعصاب وروان مراجعه کن مگه هر کی میره پیش متخصص اعصاب وروان، روانیه؟ 

مطمن باش کسانی ک واقعا روانی اند پیش متخصص نمیرن بلکه بقیه رو روانی می‌کنند 

الان حدود 80 یا 90 درصد مردم اعصابشون مشکل داره افسردگی دارن بخاطر سبک زندگی‌ا ماشینی شدن واین چیزاس

اگه بخوای همه اتفاقات زندگیتو به جادو جنبل وطلسم ارتباط بدی خب میشه حال و روز الانت ک از همه چیز ناامیدی حالت خوب نیست 

شما عزیزم مشکل افسردگی شدید هم داری و باید حتما ی دوره قرص بخوری 

بعدم بهت گفتم تو تا نخوای کسی نمیتونه طلسمت کنه بدبختت کنه اذیتت کنه تا وقتی تو بهش اجازه ندی اون هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

هر کسی ی تعداد بدخواه داره طبیعیه 

ولی گفتم شما هر روز چهار قل بخون همیشه حرز امام جواد علیه السلام همراهت باشه همیشه ب خدا توکل کن ببین کسی میتونه برات کاری بکنه یا فقط خودشو نابود میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.