دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه هنوز نرفتم هنوز کنار نیومدم نمیدونم چن وقتمه همش فکر سقط تو سرمه اصلا شرایطشو ندارم خدا کمکم کنه ...
عزیزم وقتی داره تکون میخوره دیگه ۱۶هفته ای فک کنم...برو سونوهاتو انجام بده جنسیتشم بهت میگن بخدا بعدا پشیمون میشی از این افکارت..دوست من گذاشت بچش دوسالش شد سریع حامله شد تا باهم باشن..شما ی شیش ماه تا دوسالگیش فرقه..نمیگم همه باید مثل هم باشن ولی خب این خاست خدا بوده حتما خوده خدا کمکت میکنه گلم
عاشقشم دوسش دارمولی زود بوداز اونور دخترمخیلی کوچولوهب شدت میترسم ضربه سختی ب روحیش بخورهالان تمام ت ...
نگران نباش پیج مهسا مطهریان رو دنبال کن من مادریش رو خیلی دوست دارم دخترشم کوچیکه ولی بزرگتر از دختر شماست فکر کنم مهد میره و الان دومی رو بارداره و واقعا برخوردش با دختر اولش عالیه میدونم که از مشاور کمک میگیره
من الان ۳۱ اگر برگردم ب عقب زودتر بچه هایی ک میخاستمو میوردم تو این سن یکم سختمه بارداری بچه داری ولی توفکرشم بعدیو هم زود بیارم ک دیگه تموم شه فایلش من این بچم دختره بعدیم واقعا جنسیتش مهم نی اگر دختر بود میشه خواهر این اگر پسر بود داداشش میشه