2777
2789

اگه بخوایم شکایت کنیم تا دادگاه ارث رو تقسیم کنه 

میدونید دولت چند درصد کل امول رو برمیداره؟ 

هر روز یک سلام هدیه به اباعبدالله ❤ دختر جتگل‌های گیلان  

هیچی

برا چی هیچی حتما تا حالا تجربه نکردی یا اطلاعی نداری اول کل اموال توقیف دادگاه میشه یعنی خلع ید میشن وراث بعدم دادگاه مامور می‌فرسته تقسیم می‌کنه بین نفرات بعدم از کل قیمت زمین چند درصدی برمیدارند از همه وراث باید پرداخت کنند به غیره هزینه سند هر نفر که بخاد سهم خودشو سند بزنه به نام خودش حق سند نزدیک پنجاه ملیونه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین کار اینه که وراث به توافق برسند خودشون تقسیم کنند اموال بعد دیگه فقط هزینه سند زدن به نام هر نفررو باید پرداخت کنند وگرنه توافق نداشته باشند بیوفته دست دادگاه خلع ید بعدم توقیف تا تقسیم بندی کنه درصد خودش که زیادم هست برمیدارند هزینه خرسند هم برای تک تک وراث هم میگیره 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

دادگاه فقط حق دادرسی و دادخواست رو همون اول اول میگیره

عزیزه من اونا جداست تازه پول کارشناسی رو هم میگیره بعد آخر سر که توقیف میشه و خلع ید درصد خودش رو بر میدارم حق و هزینه سند رو هم جدا بر میدارم این مراحل رو خوبه من تجربه کردم

عزیزه من اونا جداست تازه پول کارشناسی رو هم میگیره بعد آخر سر که توقیف میشه و خلع ید درصد خودش رو بر ...

بر میدارن

دادگاه فقط حق دادرسی و دادخواست رو همون اول اول میگیره

مطمعنم هیچ تجربه که نداشتی اطلاعی هم نداری از این روند قانون و مملکت پس لااقل  نظر ندین

عزیزه من اونا جداست تازه پول کارشناسی رو هم میگیره بعد آخر سر که توقیف میشه و خلع ید درصد خودش رو بر ...

چی بگم 

حتما تحربه شو داشتی و داری درست میگی 

چه بد و عحیب ولی تو کتاب چیز دیگه نوشته 

چی بگم حتما تحربه شو داشتی و داری درست میگی چه بد و عحیب ولی تو کتاب چیز دیگه نوشته

متاسفانه دوساله درگیر همین موضوع هستم کلی خرج کردم تازه الان اموال خلع ید و توقیف دادگاه شدن دادگاهی سهم خودش با مالیاتهای رو میخاد برداره وقتی هم سهمم رو جدا کنند برم دنبال سند باز باید نزدیک پنجاه ملیون باید بدم پوستم کنده شده از دست دادگاه و کاراش و خرابی که کردم و باز میخام خرج کنم خاک بر سر برادرم که کاری کرد که زمین بیفته دست دادگاه آخه خودش کوتاه نمیومد منم رفتم شکایت کردم الان همه بهش میگن اشتباه کردی که سهمش رو از اول ندادی حالا باید دادگاهم سهم خودشو با مالیاتش رو برداره قانون و دولت بدون درصد اونم مساعل حقوقی قدمی برا آدم بر نمیدارن

استارتر باید خانوادگی برید از عموت شکایت کنید بعدم حوصله بخرج بدین چون نزدیک دوسال یا دوسال و نیم زمان بره

متاسفانه دوساله درگیر همین موضوع هستم کلی خرج کردم تازه الان اموال خلع ید و توقیف دادگاه شدن دادگاهی ...

ای بابا چه دوران سختی گذروندی 

کاش برادرتون از همون اول رعایت انصاف به خرج میداد

ای بابا چه دوران سختی گذروندی کاش برادرتون از همون اول رعایت انصاف به خرج میداد

انصاف این بشر اصلا معنی انصاف رو نمیدونه دو سال و نیمه شکایت کردم پیگیری کردم زمین توقیف شده  ...داداشم برام مهم نیست ولی خواهرام و مادرم بدجور باهام دشمن شدن خودم با بدبختی زندگی میکنم شاغلم زندگیم میگذرونم ولی خیلی سخته که خانواده ام همه خوشم ولی منو بینشون راه نمیدن میگن برو رضایت بده تا آشتی کنیم آخه از زندگیم خبر ندارن سی سالمه ده ساله تک و تنها زندگی میکنم پیر شدم خیلی زندگیم سخته خدا نصیب هیچکی نکنه

ای بابا چه دوران سختی گذروندی کاش برادرتون از همون اول رعایت انصاف به خرج میداد

خانواده آیی دارم همه با هم خوشم دور همی میگیرن ولی از زندگی و تنهایی من خبر ندارن منو توی خونه پدریم راه نمیدن فقط میگن برو رضایت بده الان که دارم به نتیجه میرسم سر دوراهی موندم که حقمو بگیرم یا برم رضایت بدم که باز توی خانواده باهام آشنی کنن و با منم خوب باشم سر دوراهی ام بدجور گیر کردم

خانواده آیی دارم همه با هم خوشم دور همی میگیرن ولی از زندگی و تنهایی من خبر ندارن منو توی خونه پدریم ...

چه سخت 

چقدر دلم سوخت واقعا برای هم شما که حقت رو میخوای ولی نه تنها بهت نمیدن بلکه از خانواده هم طرد شدی 

هم برای خانوده ات که هم دنبا هم آخرت خودشون رو به خاطر بی عدالتی خراب کردند 

حالا چرا تنهایی یعنی ازدواح کردی و طلاق گرفتی 

واقعا سخته 

من که شرایط شما رو نمیدونم ولی به نظرم یه روزی برو با خانواده ات بشین و درددل کن 

شاید به راه راست هدایت شدن

2810