2777
2789

خوشگلی ماشاءالله 

اگه هدفت لاغری اول وزن کم کن بعد خواستی عمل بینی انجام بده

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
شانس تو زندکی خوبه یارو قیافه نداره برو ببین چه شانسی داره

خب من نه چشم رنگی دارم نه اون شانسو😂😂😂 حداقل یه چی گیر تو اومده

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
قیافه الانم چه طوره؟

ندیدم اما بزرگترین عیب ما که چاق هستیم چاقیمونه منم دوباره چاق شدم چند وقت پیش که لاغر کردم با وجود دوتا بچه بزرگ چند تا خواستگار داشتم مادرشوهرم میخواست خودشو بکشه    بهتره اول لاغر کنی بعد اینکه ۱۵ کیلو کم کردی اینقدر صورتت ناز میشه که دیگه فکر عمل از سرت میپره   اگه مثل من تنبلی با روزی یک ساعت پیاده روی حتما ماهی ۴ تا ۵ کیلو کم میکنی   رژیم خاصی هم لازم نیست فقط دو سه لقمه غذا تو کم کن به جای نوشابه آب بخور شیرینی وقند و....رو حذف کن   روزی ی وعده غذای معمولی بخور اما شام فقط نون وماست بخور  اگه مهمون بودی و غذای چرب و چیلی داشتن بخور فقط ی چربی سوز ضعیف و که همه داروخانه ها دارن و مجازه همراه اون وعده بخور مثل ونوستات یا اسلیم کوئیک که چربی اون وعده جذب نشه  وقتی بیافتی رو دور لاغر شدن دو هفته یکبار باید کمر شلوارت تنگ کنی    اصلا دنبال کم کردن وزن سریع نباش اینطور با خودت قرار بزار بگو اگه ماهی یک کیلو کم کنم سال دیگه این موقع ۱۲کیلو لاغر ترم   این مدل کم کردن کند دیگه هیچ وقت برنمیگرده  

یه ضرب المثل ترکی یه چیزی میگه که معنیش میشه اگه خالم چیز داشت داییم میشداینکارارو هر کی بکنه ج ...

محو اولاسان🤦‍♀️😂

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍