2777
2789
عنوان

کاربر سمیر گرکان ادم مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم اکانتت خیلییی اشناس لنتیبیو میدی از اول؟تورکسن؟

شوخی کردم عزیزم من از اول نمیشناختم شمارو

خواستم حال تو بپرسم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

استارتر عجب آدم دروغگویی هستی جوابتو نمیدم هرکاری میخوای بکن. 

حقت بوده اون کاربر @سمیرگرکان    این کارو کرد تعلیق شدی.

اگر واقعا عوضی نگرفتی داری دروغ میگی صرفا بیفتی اسمت سر زبونا کارما جوابتو میده. 

خانوم من تورو تو عمرم ندیدم چ چیزی واسه خودت میبافی....

تموم شد خیلی تاثیر گذار بود..

انقدر تاپیک بزن تا خستت شه کاربرای اینجا خیلیاشون منو میشناسن اینکاره گزارشگر نیستم. خودتو خسته نکن.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نه بابا این آدم خوبیه

امضات😍❤منم خیلی بیلی رو دوست دارم به خصوص آهنگ i dont wanna be you anymore🥲 

این اسی عوضی گرفته 😂 خداروشکر خیلیا میشناسن منو دیگه نیازی به اثبات نیست از جمله خودِ تو گلم🫂❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اگه تاپیکم ممنوعه دلیلش یه چیز دیگه مینویسن آزار کاربران؟

وقتی دلیل قابل توضیح نباشه می‌نویسن آزار و تحریک کاربران کلن اکثرا برا همه همینو می‌نویسن چیز عجیبی نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

جووونم هققق🥺فدتشممم کیوتییی،،منم اسمتو تو اعلانام دیدم ینی قلب قلبییی شدممماااا🥺✨💜

نشی جووونم😍

اصن حالم خوب شد😍😍😍😍😍نمیدونی چقد انرژی خوب داری

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
جانز ببین کی اینجاس😂🤤

عه عجقم🤤وایی میگم تو نغمه بودی

اون سری حواسم نبود به آیدا گفتم نغمه آبروم رفت🤣🤣 توی یه روز آشنا شدم با دوتاتون کلا قاطی کردم

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
2810