2777
2789

مثلا هر ماه باید کفش لباس بخره جدا از اون عطر هر فصل یه عطر جداگانه مثلا هر عطرش ۵ ۶ میلیونه یا وسایل مراقبتی پوست مو باید بخره هرماه  از ساعت و عینک عطر خوشش میاد کلا کلکسیون  داره برای خودش برای منم میخره خرید خونه کامل پر پیمون انجام میده ولی پس انداز نداریم اصلا مثلا شام بیرون ناهار بیرون اینطوری همه رو خرج میکنه تا آخر ماه می‌رسیم ولی پس انداز نداریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لذت ببر از زندگی 

هر از چند گاهی بگو برات طلا بخره اگه ولخرجه 

همونو به عنوان پس انداز داشته باش

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

خب تو برای خوت ۱ گرم طلادبگیر میشهد۶ تومن قیمت ی عطر هرما ۶ تومن 

تا سر سال ۶۰ میلیون داری

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

به نظرم کار درست و همسرت میکنه 

پس انداز خوبه هااااا اما لذت بردن و خریدن یه چیزی همون لحظه خیلی بهتره

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
2810