2777
2789

با یه داداشم رفتیم چیت گر یک هفته باهم قرار گذاشته بودیم شب قبل رفتن کنسل کرد میگه چرا شما جوجه اوردید و من الویه و....بهانه کرد بابام بهش زنگ زد به زور امد اونجام اصلا توی بادزدن جوجه ها کمک نکرد همسرم از رفتاراش ناراحت شد .بیمحلی میکرد یه جاهایی.با این داداشم خوب بود داداشم یکدفعه شروع کرد پشت سرش حرف زدن که نگذاشتم همسرم بفهمه و باهلش صحبت کردم تمومس کرد اون دفعه همسرم بعش سلام رسوند اصلا ج نداد گغت خوب مثلا به سلامتی و رغت همسرم فهمید میگه نمیخوام بیام توی جمع خانوادگیتون منم با هردو تا داداشم سرسنگین شدم نظر شماها چیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داره بنده خدا

حالا چرا داداشات اینجوری شدن؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

حق داره نیاد،توهم باید به برادران گوشزد کنی

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

تو هم تو جمع خانوادگی اون نرو رفتی هم سرسنگین باش

چرا مثلا؟حق با شوهرشه اگه اسیرهم خواهر شوهراش باش بد بودن نره

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

2810