2777
2789
عنوان

اهمیت شدید یادگیری بچه 7 ساله تو چند رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 33 پست

نه خیلی خوبه من بچه بودم قبل از الفبا فارسی من حروف انگلیسی یاد گرفتم شنا ژیمناستیک نقاشی تکواندو کار کردم ۴امم رفتم فرستادنم پیانو الان ک ۳۰ سالمه میفهمم چقدر خوب بوده توی دبیرستان همه رو کات کردن جز زبان ک برای کنکور بخونم

کارشون خیلی اشتباهه . اون الان همه کار کرده جز بچگی...

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشاالله بهش چجوری یاد گرفتع؟؟مخصوصا زبانو

گفتم که چون نفرشون تیچر هستن یاد میدن به بچه‌هاشون از همون بچگی

این کاربر 18 سالگی مزدوج و ۱۹ سالگی مادر شد ❤️👨‍👩‍👦
شاید تواناییش داره شایدم مجبوره کاش بزارن بچگی هم کنه

به خدا هیچ بچه ای دوست نداره اینقدر تحت فشار بره حتی اگه تواناییهاش بالا باشه.الان خانواده ها یه بچه میارن ازش انتظار دارن اندازه ۴ تا بچه بازدهی داشته باشه.

کار درست رو اون خانواده میکنه چنین بچه ای توی کنکور هم بهتر عمل میکنه چون کشش درس خوندن و کار زیاد رو داره و به تبع اون چون درگیر موسیقیه ذهن فعال تره برای یادگیری و ورزش هم هر چی بچه تر باشی عالی تره اتفاقا اینا موفق تر میشن در آینده نه بچه ای ‌که فقط مدرسه میره و بعد ۱۸ حتی درست نمیدونه علاقش چی هست بچگی زمان آزمون خطا و پیدا کرده علاقست که این خانواده به بچشون جهت درست داده

یکم زیاده 

من پسرم ۷ سالشه زبان انگلیسی ۱۰۰ درصد بلده

کاراته کمربند قهوه ای و ژیمناستیک هم می‌ره 

موسیقی هم به تازگی می‌ره و خب کلاس اول هست بازم انرژی داره ولی ساعت ۹ دیگه بیهوش میشه ♥️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞

بچه باید بچگی کنه چه خبره این همه کلاس؟مهارت اجتماعی و بازی کردن شبطنت کردن کو پس؟بچه برای رشد درست به این چیزا نیاز داره نه سیصدتا کلاس 

یکی از این کلاساهم کافیه واس بچه هفت ساله

کار درست رو اون خانواده میکنه چنین بچه ای توی کنکور هم بهتر عمل میکنه چون کشش درس خوندن و کار زیاد ر ...

مطب هاب روانشناسا پره از بچه هایی که خانوادشون اینطوری به بچه جهت دادن 

به عنوان کسی که کودکی خودش همینجوری گذشته موافق این روشم 

الان همه کاری بلدم تو هر چیزی یه سررشته ای دارم 

خودش اعتماد به نفس بهم میده 

هزینه هامم خیلییی میاره پایین تر 

تازه الان نسبت به همسن هام حوصله و کشش بیشتری دارم کارای طولانی و خسته کننده یا خیلی ظریف رو بهتر انجام میدم چون بچه که بودم یاد گرفتم چجوری خستگیمو برطرف کنم و از زمانم بهینه استفاده کنم 

همون بچگیم هم بعد یه مدت خیلی کوتاه نارضایتیم برطرف شد عادت کردم اذیت هم نشدم 

کاربری دست 
به عنوان کسی که کودکی خودش همینجوری گذشته موافق این روشم الان همه کاری بلدم تو هر چیزی یه سررشته ای ...

دقیقا . فکر کردی اینا که هب میگن بچگی بچگی اوج بچگی بچه هاشون چطور داره میگذره ؟ با گوشی یا خواب یا تلویزیون یا بیکار تو خونه اسمش هم بچگیه

مطب هاب روانشناسا پره از بچه هایی که خانوادشون اینطوری به بچه جهت دادن

حداقل اونا اینقدر ذهنیت بازی دارن که برای مشکلاتشون به روانشناس مراجعه کنن و دنبال حلش باشن اینم یه قدرت و تواناییه که کمتر آدمی داره و صرفا سرکوب میکنن بقیه 

2810