2777
2789
عنوان

کاربر آنه دختر پاریسم در رابطه با عکس فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22589 بازدید | 1340 پست
هرکسی عکس تون رو پخش کرد برید شکایت تا میتونید طرف رو به گوه خوردن بندازید

شما چقدر دل چرکینید 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عاشق موی فر هستم ..

من تازه دو ساله که عاشق موهام شدم باورت نمیشه با صد جور اتو و برس حرارتی و براشینگ کردن موهامو لختش می‌کردم شمال رفتن برام شده بود کابوس اولین پیچ جاده رو که رد می‌کردیم رطوبت که می‌خورد موهای من فرو وزوزی می‌شد تا اینکه فهمیدم باید روتین مخصوص موهامو داشته باشم ببین الان به قدری خوشگل شده به قدری قشنگ شده که اصلاً محال ممکنه من جایی برم و توی اون جمع دو سه نفر بهم نگن چقدر موهات خوشگله

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزم خودتو دلخور نکن من قبلی اینکه فیلم بزاریم میدونستم فیک نیسیاونا یه مش عقده ای متوهمی ان ولشون ...

عقده ای متوهم نیستن گلم ازبس اینجا کاربرافیک ازآب دراومدن دیگه دچارشک شدن . 

سه کیلو ارایش کرده بودن منوتوقع داشتن شبیه بی میکاپم باشم

آره میگفتن فرم چونه و لبات و چشمات متفاوت بوده😕😕

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اینکه حمایتم کردی گفتی نیست..من تورو نمیشناسم کهاون کسی ک تاپیک زد دوستم بود تو حمایت کردی

بعد از ۶ ۷ سال عضویت به این نتیجه رسیدم خیلی از تازه واردا ادای مهربونی و خوب بودن(عضویت یکی دوسال) و درمیارن یهو میبینی همچین خودش و شخصیت و خانواده ای که توش بزرگ شدن و نشون میدن آدم هاج و واج میمونه

آره نی نی یار ترکوند کاربری هاشو 😂

من؟

ملوسکتونم 2 بودم

لامصب اونم ترکید😂😂😂😂

برید ببنید 

هیچی نیست هنوز موجوده گل ها همش متن هست

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

میل خودتون اگر دوست دارید دروغ ببینید ولی منطق میگه کسی با هفت سال کاربری نمیتونه فیک باشه

اصلا شما رو من فیک نمیبینم فقط در جواب حرفتون گفتم . اگه بخوایم اینجا همه رو فیک ببینیم که پس چرا میایم؟ چرا دردو دل میکنیم؟ وقتی کاربرها میبینن یکی فیک بوده و عصبی میشن  به نظرم باید بهشون حق داد نمیشه گفت اینجا کلا دروغ هست 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.