2777
2789
عنوان

نه شوهرم دوسم داره نه خانواده خودم

347 بازدید | 28 پست

آخه این چه سرنوشتی بود خدا برا من رقم زده 

خانوادم پدر و مادرم و خواهر و برادرم اصلا رابطه خوبی با هم نداریم کلا سرد و بی محبت ان

اگه بمیرم براشون فرقی نداره

شوهرمم که بدتر صبح تا شب بد و بیراه میگه 

همه چیز و همه کس براش مهم تره تا من 

با همه میگه می‌خنده ولی به من فقط فحش میده میگه گمشو ، خفه شو ، حتی وقتی باهاش حرفم نمی‌زنم کاری هم ندارم شروع می‌کنه اذیت کردن 

آخه چرا ایقد بدبختم هیچکس محبتی بهم نمیکنه 

چطور شوهرمو تحمل کنم آخه 😭 ریزش مو شدید گرفتم و بدنم خیلی ضعیف شده از بس غصه میخورم ب کی پناه ببرم آخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت خودتو دوست داشته باشی  احساس ارزشمندی کنی کم کم همین حسو از بقیه هم میگیری

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

چه بد عزیزم😞😞

منم خانوادم اینطوری سرد هستن اما نه به شدتی ک تو میگی اما خب سردن

همسرم اما خوبه بد نیست

چرا بایذ شوهرت اینطوری کنه

باز خانوادت بگیم مهم نیستن اما شوهرت واقعا نباید اینطوری کنه مشکل ریشه ای چیزی نداشتید باهم؟چرا اخه باید بدش بیاد ازت؟

ازذواج کردنی اوایلش هم اینطوری بود؟

توچنین شرایطی تنهاکسی که میتونه کمکت کنه خودتی بایدانقدرقوی ومستقل بشی که هیچکدومشوهیچی حساب نکنی هرچی شوهرت گفت ده تاجوابشوبده تاحدخودشوبدونه

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
مثلا بیرون می‌ره به خوبی ازش سوال میپرسم کجا میخوای بری فحش میده میگه به تو مربوط نیست

سابقه ی سین جیم کردن داری؟

قبلا بهش گیر نمیدادی

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40