2777
2789
عنوان

فیلم سنگسار ثریا 💔

144 بازدید | 9 پست

نشون داد که یه انسان اگر از جنس زن باشه همه جا سرکوب میشه چه مجرد باشه چه متاهل باشه همیشه یه زنجیر دستاشو بسته .

خیلی کم پیش میاد که خانوادت پشتیبانت باشن ،چه پدر چه همسر چه فرزند،کافیه یه تهمت بهت بزنن دیگه هر چی بخوای ثابت کنی یا زندگی سالمی داشته باشی که دنبال کاری نبوده باشی ،دیگه خودشون میبرن و میدوزن .

ممکنه هیچوقت به معنای واقعی مستقل نشی چون یه جوری ازت کم میشه .

خیلی راحت بچت که از خودت بوجود اومده علیهت میشه در کالی که تو مادر خوبی بودی .

خیلی راحت شوهرت میدازتت دور چون عاشق یه دختر جوون که خانواده پولدار هست میشه.

خیلی راحت پدرت فراموشت میکنه چون شعور حمایت رو نداره .

این فیلم ارزش سالها گریه کردن برای مظلومیت ثریا رو داره ،اگر ندیدی حتما ببینش❤️

اسمش چیه

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بار اول دیدم دلم براش سوخت .بار دوم دلم نسوخت.جدا میشد زمین رو برمیداشت می‌رفت با خاله اش زندگی میکر ...

خرج اون ۴تا بچه رو چجوری میداد ؟زمینشون اونجور که میگفت خوب نبوده چون قابل کشت نبوده اپگار 

2805
خرج اون ۴تا بچه رو چجوری میداد ؟زمینشون اونجور که میگفت خوب نبوده چون قابل کشت نبوده اپگار

پدره گفت پسرا با من.دوتا دختر بود .می‌رفت خونه مردم کار میکرد.اونطوری مجرد هم بود بهش تهمت میزدن سنگسار نمیشد.با خاله اش ی طوری خرج بخور نمیر درمیاوردن.شوهرشم پول نمی‌داد که برنج و ماست میخوردن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

خداروشکر میکنم که درصد خیلی خیلی زیادی از زنها محیطی که شما میگید رو ندارن چون یاد گرفتن مستقل باشن . 

توی فیلم هم اوج فاجعه رو داره نشون میده وگرنه الان فقط یک سری نقاط متحجر اون جو رو‌دارن . فیلم تلخی بود 

خداروشکر میکنم که درصد خیلی خیلی زیادی از زنها محیطی که شما میگید رو ندارن چون یاد گرفتن مستقل باشن ...

فکر نکنم ،باز هم هستند خانمای مستقلی که فقط ویترینو خفظ کردن یذره بشینی پای درد و دلشون باید خون گریه کنی،دنیا جای ترسناکیه برای زنا برای هر قدم برداشتن باید ریسک بزرگی رو بپذیریم و به عواقبش هم فکر کنیم 

فکر نکنم ،باز هم هستند خانمای مستقلی که فقط ویترینو خفظ کردن یذره بشینی پای درد و دلشون باید خون گری ...

نه اتفاقا مشکل فقط خود زنها هستن . ترس و عدم پذیرش سختی ها باعث میشه تن به حقارت بدن. طرف هزار تا خفت تو زندگی مشترکش داره بعد دنبال اینه بچه بیاره . چون نمیخواد سختی طلاق رو تحمل کنه پس بچه میاره که بهونه داشته باشه منت بذاره بگه بخاطر بچه موندم . یا طرف همسرش بددله بهش میگیم بابا تو روش وایسا باهاش بجنگ درست نشد جدا شو . همین جا میریزن سرت که نهههههههه باید کنار بیاد کوتاه بیاد شاید درست بشه اگر هم نشد زندگیه دیگه