2777
2789
عنوان

تجربه چاقی با شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 30 پست
دوست من رفته بوده بهش قرص جوانه گندم دادهاول صورتش چاق شد بعد بدنش فقط جوش عوراضش بودکسی که بخواد چا ...

قرص جوانه گندم از کجا میتونیم تهیه کنیم؟ 

من پودرش گرفتم با ماست بخورم نتونسم طعمش خوشایند نبود برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص جوانه گندم از کجا میتونیم تهیه کنیم؟ من پودرش گرفتم با ماست بخورم نتونسم طعمش خوشایند نبود برام

داروخانه ولی قبلش از دکتری کسی بپرسید

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من دلم میخاد صورتم پر بشهممکنه ک عوارضی داشته باشه؟

نمیدونم بخدا اون میگفت عوارضش فقط جوش زیاد بوده

ولی خیلی داف شد🥲😂

منم صورتم پر بود ولی بعد زایمانم حالت تهوع عجیبی به همه چی داشتم ده کیلوعم از وزنی که قبل زایمان بود کم کردم

صورتم آب شد کلا پایین تنه ام هم همینطور

ایشالا سال بعد که نی نی رو از شیر بگیرم میرم دکتر واسم بنویسه

اگر دکتر بنویسه معتبرن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

آها ممنون عزیزم از وقتی ک در اختیار من گذاشتین

فدای شما

یکی از اشناهامونم گین اپ و جوانه گندمو میخوره 

اون الان دیگه انقدر صورت و بدنش پر شده پوستش برق میزنه

ولی خیلی ضایعس همه فهمیدن یچی خورده چاق شده

خودش بهم گفت دکتر برام نوشته

فدای شمایکی از اشناهامونم گین اپ و جوانه گندمو میخوره اون الان دیگه انقدر صورت و بدنش پر شده پوستش ب ...

گین آپ ک میگن خیلی ضرر داره دیگه منم ترسدم استفاده کنم

ولی پر شدن صورتم برا شده ی دغدغه😅

گین آپ ک میگن خیلی ضرر داره دیگه منم ترسدم استفاده کنمولی پر شدن صورتم برا شده ی دغدغه😅

سیب زمینی خیلی خوبه هر روز روزی دوبارم بخوری خیلی خوبه

سیب زمینی خیلی خوبه هر روز روزی دوبارم بخوری خیلی خوبه

سلام عزیزم 

میشه از دوستتون بپرسین این قرص جوانه گندم اسمش چیه

یا عکسشو براتون بفرسته

من رفتم داروخونه نداشت

اگه هستین میشه بیزحمت جواب بدین

ببخشید مزاحمتون میشم

سلام عزیزم میشه از دوستتون بپرسین این قرص جوانه گندم اسمش چیهیا عکسشو براتون بفرستهمن رفتم داروخونه ...

عزیزم میگن دکتر تغذیه واسشون نوشته 

پودرشم خوبه البته بستگی به بدن خودتون داره