بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره من دوازده هفتگی رفتم گفت احتمال ۸۰ درصد پسره.اتفاقا الان داشتم تایپیک قبلی شما رو میخوندم خیلی ا ...
خدا از زبونتون بشنوه من عاشق پسرم چون سه تا خواهر بعد خودمو بزرگ کردم بچه اول بودم دیگه اعصاب دختر بزرگ کردن ندارم اما انتی با شک بهم گفت احتمال دختر خیلی تو ذوقم خورده امید دارم اشتباه کرده باشه چون از روی زاویه ستون فقرات و لگن گفت
خدا از زبونتون بشنوه من عاشق پسرم چون سه تا خواهر بعد خودمو بزرگ کردم بچه اول بودم دیگه اعصاب دختر ب ...
معمولا وقتی میگن دختر احتمال خطاش زیاده.تمام حالتایی که شما دارین من هم سر پسر اولیم داشتم هم الان.اگه دوس داری زودتر بدونی جنسیت رو پونزده هفتگی یه سونو برو دیگه مشخصه
معمولا وقتی میگن دختر احتمال خطاش زیاده.تمام حالتایی که شما دارین من هم سر پسر اولیم داشتم هم الان.ا ...
من هرچی خواب میبینم تعبیرش میگه فرزند پسر تست نخ و سوزن میزنم باز پسر از رو چهره و حالتهامم خیلیا بهم گفتن پسر اما نمیدونم دیگه شما تست نخ و سوزن براتون درست درومده؟
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اونم تموم میشه منم ویار داشتم ولی لحظه ای به مرحله بعد فکر نمیکردم دوست داشتم حتی از ویار لذت ببرم چون آرزوم بود
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹