2777
2789
عنوان

هفته چهاردهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 45 پست
اره واقعا من ادمی بودم همه چیز خوار شوهرم مسخرم میکرد از اینکه همه چیز میتونم بخورم اما الان هیچی دو ...

آره من دوازده هفتگی رفتم گفت احتمال ۸۰ درصد پسره.اتفاقا الان داشتم تایپیک قبلی شما رو میخوندم خیلی از حالتاتون شبیه منه.حس میکنم بچه شما پسر باشه

تنهایی تو خونه ؟من وقتایی که تنهام همش دراز میکشم و بیخالم ولی وقتی بیرونم انگار یادم می‌ره 😬🤣

من یه پسر ده ساله دارم.دقیقا وقتی میرم مهمونی انگار یادم میره ویارمو.خیلی بهترمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پسر ده ساله دارم.دقیقا وقتی میرم مهمونی انگار یادم میره ویارمو.خیلی بهترمیشم

حوصله بچه ت رو داری ؟

من اوایل از نزدیک شدن به بچه م‌،حالم بد میشد و این حسم خیلی سنگین بود برام 

الان بهترم ولی مثل قبل حوصله ندارم باهاش وقت بگذرونم 

آره من دوازده هفتگی رفتم گفت احتمال ۸۰ درصد پسره.اتفاقا الان داشتم تایپیک قبلی شما رو میخوندم خیلی ا ...

خدا از زبونتون بشنوه من عاشق پسرم چون سه تا خواهر بعد خودمو بزرگ کردم بچه اول بودم دیگه اعصاب دختر بزرگ کردن ندارم اما انتی با شک بهم گفت احتمال دختر خیلی تو ذوقم خورده امید دارم اشتباه کرده باشه چون از روی زاویه ستون فقرات و لگن گفت 

حوصله بچه ت رو داری ؟من اوایل از نزدیک شدن به بچه م‌،حالم بد میشد و این حسم خیلی سنگین بود برام الان ...

من حالم بدنمیشه ازش.ولی بخاطر ضعیف شدنم مث قبل حال ندارم باهاش وقت بگذرونم.دلمم میسوزه براش

خدا از زبونتون بشنوه من عاشق پسرم چون سه تا خواهر بعد خودمو بزرگ کردم بچه اول بودم دیگه اعصاب دختر ب ...

معمولا وقتی میگن دختر احتمال خطاش زیاده.تمام حالتایی که شما دارین من هم سر پسر اولیم داشتم هم الان.اگه دوس داری زودتر بدونی جنسیت رو پونزده هفتگی یه سونو برو دیگه مشخصه

معمولا وقتی میگن دختر احتمال خطاش زیاده.تمام حالتایی که شما دارین من هم سر پسر اولیم داشتم هم الان.ا ...

من هرچی خواب میبینم تعبیرش میگه فرزند پسر تست نخ و سوزن میزنم باز پسر از رو چهره و حالتهامم خیلیا بهم گفتن پسر اما نمیدونم دیگه شما تست نخ و سوزن براتون درست درومده؟

من هرچی خواب میبینم تعبیرش میگه فرزند پسر تست نخ و سوزن میزنم باز پسر از رو چهره و حالتهامم خیلیا به ...

مادر باردار هرچی خواب ببینه واسه جنسیت بنظرم درسته.من خودم همش خواب پسر و گردو میدیدم

شما هفته چندی؟

دخترم ۳ ماهه دنیا اومدخ 

از لحظاتت لذت ببر

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سوزن رو میگیرم بالای نبض اگر یک جهت رفت و برگشت حرکت کنه پسر اگر دورانی بچرخه و گرد میشه دختر

نه اون دورانی میگن وقفه وسط بچه هاس.اولین حرکت بچه اولته بعد یه دورانی میره یعنی استپ بین بچه ها.حرکت بعدی بچه دومه

عزیزم.خوشبحالت.بدویاری نمیزاره که لذت ببرم

اونم تموم میشه منم ویار داشتم ولی لحظه ای به مرحله بعد فکر نمیکردم دوست داشتم حتی از ویار لذت ببرم چون آرزوم بود

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810