2777
2789
عنوان

واقعا چرا روی دختر خاله همسر اینقدر حساسین

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 73 پست
ما هم رابطه خواهر برادری داریم با پسر خاله هامون ولی میدونم که زناشون هم اینو میدونن

من یکی از پسرخاله هام زنش اوکیه یکیش اینجورس دیگه مام ارتباطو کم کردیم تا زندگیشون بهتر بشه با کیفیت بالاتر 

من یکی از پسرخاله هام زنش اوکیه یکیش اینجورس دیگه مام ارتباطو کم کردیم تا زندگیشون بهتر بشه با کیفیت ...

بعضی شهرها بوشهری‌ها شیرازیا استان فارس کلا خیلی از ترکها اینجوری ان 

باهاش دوست شید و بهش اطمینان بدید حیفه رابطه ها قطع بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون مادرا دختر خواهرشونو واسه پسرشون میخوان ولی پسره میره از یه شهر دیگه دختر پیدا میکنه . منبع : مشکلات اینستا

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

حالامنم یه دختر خاله شوهرم برا زن پسرخالم

پسر خالم اومد خپاستکاری ازمایشم رفتیم بازمن نخپاستم و یسری اتفاقا افتاذ کنسل شد بعد پسر خالم رفت زن گرفت الان زنش منو مبینه سلامم نمیکنه حتی بگو لامصب اخه اگه من میخواستمش که تو الان خونه بابات بودی شنیدم خودشون غیر مستقیم گفتن بیا خواستگاری

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
رفتار های افراطی دختر خالمخانواده ی مادری من کلا راحت اند ،نامزدم دختر عمومه که اونا مذهبی اندیعنی ی ...

شما به راحتی با دو تا اخم و برخورد سرد و یه تذکر محترمانه جدی میتونید ترمز هر رفتار افراطی رو بکشید اگر بخواید

حالامنم یه دختر خاله شوهرم برا زن پسرخالمپسر خالم اومد خپاستکاری ازمایشم رفتیم بازمن نخپاستم و یسری ...

طبیعتا اون خانم میدونه علت کنسل شدن چی بوده و فکر هم نمیکنه شما شوهرش رو میخواید

اما شما خودت خانمی، هیچکس از گزینه سابق همسرش خوشش نمیاد. خیلی عادیه و نباید درکش سخت باشه

طبیعتا اون خانم میدونه علت کنسل شدن چی بوده و فکر هم نمیکنه شما شوهرش رو میخوایداما شما خودت خانمی، ...

بالاخره هر ادمی از ینفر ممکنه خوشش نیاد ولی نباید انقدر عجز و ناتوانی خودش رو مشحصا اشکار کنه و تابلو بیاد تو جمعی به همه دست بده به تو نده این ضایع بازی نیست؟  تازه فامیل هم هست مادرم و بقیه همیشه میگفتن تو اشتباه میکنی الان خودشون با چشم خودش دیدن و گفت متاسفم براش 

بالاخره هر ادمی از ینفر ممکنه خوشش نیاد ولی نباید انقدر عجز و ناتوانی خودش رو مشحصا اشکار کنه و تابل ...

قبول دارم که حرکت تابلویی هست اما نشانه عجز یا ناتوانی نیست

برعکس من فکر میکنم کسی که برخوردش اینه نگاه و فکر دیگران براش بی اهمیته و خودش رو ملزم نمیدونه بخاطر اینکه بقیه چی فکر میکنن با کسی که دوستش نداره برخورد خوب نشون بده، این ادم با خودش و احساسش راحته

من چون تو چنین موقعیتی بودم کاملا اون خانم رو درک میکنم. به نظر من این کاملا بدیهیه که وقتی بحث ازدواج فامیلی مطرح میشه و بعد به هم میخوره، دیگه نمیشه روابط فامیلی رو مثل سابق ادامه داد چون همسران فعلی با حضور نفر سابق راحت نخواهند بود. کسی که میره سراغ کیس فامیلی باید بدونه که اگه نشه هم اون گزینه کنسل شده هم ارتباط خانوادگی خراب شده. منطقی اینه که طرفین بعد از این موضوعات از هم فاصله بگیرن تا زندگی خانوادگی هر دو طرف بعدش متاثر از یه داستان پوچ و کهنه نشه. توقع اینکه اون خانم بیاد تو جمع شما و رفتارشم با شما عادی باشه دور از واقعیته. حالا یکی میتونه فیلم بازی کنه یکی هم نه

تو روشنفکرترین جوامع هم کسی با اکس همسرش آمد و شد نمیکنه!

قبول دارم که حرکت تابلویی هست اما نشانه عجز یا ناتوانی نیستبرعکس من فکر میکنم کسی که برخوردش اینه نگ ...

شما فک کنم دقیق خود ایشونی  من یکبار هم خونه خالم نرفتم خانم اتفاقا ایشون با شوهرش اومذن خونه مادر من و چند بار  توی مراسم ختم جای این حزفا نیست مردم داری سخت نیست اگر ادم شعور داشته باشه یه دست دادن عادی کازی نداره جوریکه نشسته و دستش رو از تو بغل من رد کنه و به نفر بعدی دست بده این نهایت نفهمی طرف رو میرسونه نه چیز دیگه ای شماهم تو رفتارتون تحدید نظر کنید چون اصلا خوشایند نیست

قبول دارم که حرکت تابلویی هست اما نشانه عجز یا ناتوانی نیستبرعکس من فکر میکنم کسی که برخوردش اینه نگ ...

در ضمن ارتباط عاشقانه ای نبوذه از طرف من و اون اقا به صورت کاملا سنتی رفت و امدی هم ندارم بنده خانم محتزم

در ضمن ارتباط عاشقانه ای نبوذه از طرف من و اون اقا به صورت کاملا سنتی رفت و امدی هم ندارم بنده خانم ...

من متوجه علت این لحن خشن و این همه عصبانیتتون نشدم!!

فقط موضوع رو از زاویه دید طرف دیگه بهتون توضیح دادم. داستان من هم تو تاپیکام هست و با زندگی شما و اون خانم فرق داره. من به نوعی از سمت همسرم و خانوادش فریب خوردم و موضوع رو از من پنهان کرده بودند وگرنه کلا بحث ازدواج ما از خواستگاری فراتر نمیرفت و همون اول مردی که شخص دیگه ای تو زندگیش بوده رد میکردم. بعد اینکه فهمیدم شرطم برای ادامه زندگی قطع ارتباط کامل بود و هیچ دیداری حتی توی مراسمات نداریم. اون خانمی که شما میگی ظاهرا از موضوع مطلع بوده و مشکلی هم نداشته و الان هم گهگداری همدیگه رو میبینید، طبیعتا کسی که از اول پذیرفته الان بهتره حداقل ظاهر رو حفظ کنه.

هرچند من در جایگاه شما هم بودم و همسر پسری که ردش کردم الان رفتارش با من سرده و هیچ وقت هم گله ای نکردم، اصولا برام مهم نیست. اگر راحت نیست و از من خوشش نمیاد به خودش مربوطه، به من ازاری نمیرسه. منم فاصلمو حفظ میکنم که راحت باشه