2777
2789
عنوان

واقعا چرا روی دختر خاله همسر اینقدر حساسین

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اگه فاصله سنیتون نسبتا زیاده جای حساسیت نداره..دخترعموی شوهرم حدودا ده‌سال بزرگتر از شوهرمه خیلی باهاش راحته و شوخی میکنه و منم باهاش خیلی رفیقم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
من کاری ندارم ولی ما چون مادرامون خیلی صمیمی بودن همیشه از اول میگفتیم ک فلانی زن بگیره با زنش دوست ...

عزیزم درکشون کن تو جای اون نیستی حق داره بنظرم شما درستی ولی ادم ب هیچکس نمیتونه اعتماد کنه

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
وقتی که مردی ازدواج میکنه حد و حرمت ها عوض میشه، نمیشه مثل قبل باهاش ارتباط داشته باشید،مثل دخدری که ...

عزیزم من نگفتم بیاد من گفتم یکی بیاد وایسته من برم برگردم پسرخالم وایستاد 

ولی بعدش با زنش کلی بحث کرده بودن ک ما وقتی فهمیدیم خیلی ناراحت شدیم 

والا بی احترامی به نظر من وقتی میشد ک من به پسرخالم تعارف کنم به زنش نکنم 

نکه فقط چون اول به پسرخالم تعارف کردم بعدش به زنش بهش بر بخوره

نخیرم اصلا اینجوری نیس اون صمیمیت برا گزشته بوده به الان دیگ ربطی نداره خودت ازدواج کنی ب دختر خاله ...

اره من هروقت ازدواج کنم هیچوقت گارد نمیگیرم نسبت به خانوادش و اجازه ی صمیمیت  میدم نکه شمشیرو از رو ببندم 

عزیزم من نگفتم بیاد من گفتم یکی بیاد وایسته من برم برگردم پسرخالم وایستاد ولی بعدش با زنش کلی بحث کر ...

آره دیگه تو خودت خانومی، بشین فکر کن ببین چیکار بکنی به یک زن بر میخوره، خودتو به اون راه نزن عزیزم.

اگر پسر خاله ت یک درصد هم به تو حس داشته باشه زنش حق داره حساس بشه،چون شاید تو رابطه شون مشکلاتی دارن که تو اطلاع نداری.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
آره دیگه تو خودت خانومی، بشین فکر کن ببین چیکار بکنی به یک زن بر میخوره، خودتو به اون راه نزن عزیزم. ...

اخه حسی نیست و از این نبود حس من مطمئنم کلا اصلا رابطمون هیچوقت طوری نبوده ک حسی بخواد باشه 

اخه حسی نیست و از این نبود حس من مطمئنم کلا اصلا رابطمون هیچوقت طوری نبوده ک حسی بخواد باشه

تو که تو دل آدما نیستی،هیچ وقت مطمئن نباش.

بعدش هم، زنی که شوهرشو دوست داشته باشه حساس و حسود میشه و گناه هم داره،چون جز اون مرد کسیو نداره، من اگر جای تو بودم اونقدر از همون اول سنگین رنگین رفتار میکردم و فاصله م رو حفظ میکردم که هیچ موقع کار به این داستانا نکشه، فرض کن خودت پس فردا شوهر کنی و اون حساس باشه روت، باز میتونی راحت با پسر خاله ت بگی و بخندی؟!

پس درکشون کن و فاز رقابت بر ندار با یارو.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
2810