2777
2789
عنوان

واقعا چرا روی دختر خاله همسر اینقدر حساسین

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 73 پست

خب عزیزِ من واقعا نمیشه بعد از متاهلی مثل دوران‌مجردی رفیق بود که با پسر فامیل بنظرم اکثر خانوما همینن کلا حس خوبی منتقل نمیکنه صمیمیت شوهرمون با دختر فامیل

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینکه می‌خواستید دستشویی برید یه دخترم می‌تونست همراهتون بیاد وایسته حتماً نباید پسر خاله‌تونو می‌برید و اینکه قتی یه آدمی وارد جمعتون میشه که خب مثلاً درکی از رفتارهای شما نداشته نمی‌دونسته شما گذشته چه رفتاری با هم داشتید در چه حد و حدودی بوده مثل خواهر برادر بودید یا نه یا هرچی به نظر من حق داره شما باید بیشتر مراعاتشو می‌کردید یکی اینکه خب پسر خاله‌تون دیگه پسر مجرد نیست اولویت اولش باید زنش باشه پس شما نمی‌تونید مثل گذشته باشید باهاش باید یه سری چیزا رو بیشتر رعایت بکنید این حتی خودتونم ازدواج بکنید اتفاق می‌افته

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بعد ازدواج دیگه خیلی چیزا تغییر میکنه خواهر برادری رفاقتی اینا دیگه باید تعطیل بشه هر چیه واسه مجردی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ببخش هااا چیکار ب پسر خاله داری اصلا حق با زنشه

من کاری ندارم  

ولی ما چون مادرامون خیلی صمیمی بودن همیشه از اول میگفتیم ک فلانی زن بگیره با زنش دوست شیم بریم اینور اونور 

ولی زنش از اول مارو به چشم رقیب دید  

وقتی که مردی ازدواج میکنه حد و حرمت ها عوض میشه، نمیشه مثل قبل باهاش ارتباط داشته باشید،مثل دخدری که شوهر میکنه و شاید شوهرش نپسنده بخواد یک سری صمیمیت ها با پسر حاله هاشو .. داشته باشه!

اگر هم قرار بود ارتباطی شکل بگیره باید اونقدر به خانومش احترام میذاشتی که گارد نگیره نه اینکه اول به پسر خاله ت تعارف کنی، وقتی که سیاست نداری و احساسی و هیجانی رفتار میکنی و جو گیر میشی بهتره باهاشون رابطه نداشته باشی که اونارو تو چالش نندازی، اون کارت هم خیلی زشت بوده گفتی بیاد دم توالت،یک خجالتی چیزی نمیکشید؟! 

جن میخوردت بهتر بود تا اینکه این حرکتو بزنی 😆

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

عزیز رابطه خواهر برادری مال خواهر و برادره، بقیش دیگه حرفه

کلی آدم تو این سایتن که زن پسرخالشونن، شما به چنین مردی نمیتونی بگی برادر

فرهنگ خانواده ها هم یکی نیست، دیگه وقتی میبینی همسر طرف خوشش نمیاد جمع کنید خودتون رو

چه اصراریه؟

ولشون‌کن بابا فاز تازه عروس شوهر ندیده است

عروس خاله منم اولش همینجوری رفت توی قیافه

حالا اینا ده پانزده سال از من کوچکترن ها . اصلا خودم بزرگش کردم

یه مدت کلا بیخیالش شدم، بعد برای حل و فصل چندتا مشکل توی خانواده اومد پیشم درد ودل....منم بروی خودم نیاوردم کمکش کردم. بعدا خودش برام گفت که آره خیلی روت حساس شده بودم. کلی بهش خندیدم

و خدا برای من کافیست.....
من کاری ندارم ولی ما چون مادرامون خیلی صمیمی بودن همیشه از اول میگفتیم ک فلانی زن بگیره با زنش دوست ...

نخیرم اصلا اینجوری نیس اون صمیمیت برا گزشته بوده به الان دیگ ربطی نداره خودت ازدواج کنی ب دختر خاله ی شوهرت این اجازه رو میدی

عزیزم  اگر ناراحت نشیند منم  تقریبا مثله عروس خالتونم    

دختر خاله هاش دافند از من خوشگل ترند   احساس  می کنم  همسرم تو ذهنش منو با اونا مقایسه می کنه      ترو خدا بهش حق بدیند  ولی من دختر خالش و خالش رو تو فامیل بیشتر  دعوت می کردم رفت و آمد داریم  چون می دیدم خالش و دختر خاله هاش رو دوست داره اونا هم حد خودشون رو می دونند  همسن هم دیگه هستیم      کسی که ازدواج می کنه باید تمام زندگیش همسرش باشه و اعتدال رو رعایت کنه 

ای کاش نمی گفتی همسرت ناراحت می شه 

ببین اینکه می‌خواستید دستشویی برید یه دخترم می‌تونست همراهتون بیاد وایسته حتماً نباید پسر خاله‌تونو ...

اخه من ک نگفتم پسرخاله بیا وایستا 

پسرخالم خودش اومد وایستاد  

ولی درکل اونقدری ام جدید نیست  تقریبا دو ساله ازدواج کرده این رفتارا اول ازدواجشه 

2810