2777
2789

بچها الان با دیدن ی تاپیک یاد رفتارای تاکسیک زن پسرخالم افتادم قبلا ک پسرخالم مجرد بود ما باهم خیلی رفیق بودیم  رابطه خواهر برادری بود 

از وقتی زن گرفت زن این مارو به شکل زنگ خطر و رقیب میدید در حالتی ک همه دختر خاله ها منتظر بودیم زن بگیره  تا با زنش رابطه دوستانه برقرار کنیم  باهم بریم پارک و باشگاه و گردش  

ولی زنش از روز اولی ک اومد هم از جشن عقدشون تا به بعد مارو رقیب میدید  حالا ما رفتار غیر متعارفم نداشتیما ولی ی جوری میکرد خودشو 

یادم میاد رفتاراشو حرصم میگیره 

ی بار پفک خریده بودم 

بعد اونارو دیدمشون بعد اول به پسرخالم تعارف کردم بعد به زنش 

اصلام دفت نکرده بودم ک مثلا اول به کی تعارف کنم خب ادم از ی طرف تعارف میکنه دیگه 

برگشته بود به خالم گلایه کرده بود ک اره فلانی منو تحویل نگرفته

یا ی سری رفته بودیم خونه روستا 

بعد دستشویی اش توی حیاط بود 

نصفه شبی من ترسیدم تنها برم  پسرخالم از مردا بیدار بود  گفتم یکی بیاد باهام پسرخالم اومد وایستاد دم در تا من رفتم برگشتم 

سر اینم ناراحت شده بود جنگ و دعوا چرا به دختر خالت توجه نشون دادی  نکنه چشمت دنبالشه 

دیگه به جایی رسونده ک ما با پسرخالمم ارتباطی نداریم با خودشم ارتباطی نداریم 

رسمی رسمی جرئت نمیکنیم هیچ رفتاری نشون بدیم 

پسرخالم اون سری میگفت تحویل نمیگیرین گفتیم تو ک زنت اونجوره تحویل بگیریم ی دردسریه 

ترجیح میدیم رسمی باشیم ولی باهم دعوا نکنین 

واقعا چرا اینقدر گارد دارن 

چیزی که خدا میگه رابطه رفیقانه وخواهر برادری نداریم بین دوتا نامحرم پسر خاله دختر خاله

تو خلوتت فکر کنی خودتم دلت چرک میشه شوهرت اینطور باشه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم به هیچ عنوان نمیزارم شوهرم در آینده با دختر خاله هاش راحت باشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یا ی بار کیک درست کردم 

همه خونه ی ما بودن 

بعد خالم گفت به به چقدر کدبانویی افرین مثلا تعریف کرد 

بعد عروسش درجا برگشت گفت یکم کاکائو زیاد زدی تلخ شده بیا من برات درست کنم ببینی کیک چیه !

شما یه لطفی بکن و شوهر کن با اون صمیمی شو که زودتر از صمیمت با پسرخالت بکشی بیرون 

اگر فکر زندگی پسرخاله بودی دست از پیک می بازیات برمیداشتی ،صمیمیت مال بچگیه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

دیگ اون ازدواج کرده و باید اولویتش زنش باشه زنشم چون تازس یکم حساسه ک طبیعیه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

چه جالب ، شوهر من دخترخاله هاشون همه خیلی بزرگن و حتی نوه دارن ولی یه دختر خاله داره که سالها عاشق شوهرم بوده ولی این حس یه طرفه بوده حتی بعد عروسیمون بهم پیام داد و تبریک گفت و گفت من خیلی دوستش داشتم و یه طرفه بود و نشد اما برای تو ارزوی خوشبختی میکنم و اینا 

جساس هم اصلا نشدم روش چون خودشم خیلی خانم بود و اهل کرم ریختن نبود ، نه اینکه بگم بقیه کرم میریزن 

اما خب من حساس نشدم کلاا هیچی ام نگفتم به شوهرمم نگفتم حتی ک طرف پیام داده اصلا مهم نبود یه جورایی اما الان ک گفتی دخترخاله ی شوهر ، به این فکر کردم که چرا همیشه دخترخاله های شوهر یه مسئله ای دارن چه خوب چه بد😂

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

وقتی این حس رخ میده که اون زن از ی نظر کمبود داره شاید همسرش بهش توجه نمیکنه

شاید پدرو مادرش یا اقوام درجه یکش خیانت کردن یا خیانت بهشون شده اینم چشش ترسیده

شاید به عشقی که شوهرش بهش داره هنوز ایمان نیاورده

و هزار دلیل دیگه 

سعی کنید درکش کنید و باهاش کنار بیاید

کاربری دست ۲ نفره🙂
2810