2777
2789
عنوان

میخوام ادمین بگیرم

116 بازدید | 15 پست

که پیجم رو ببره بالا

حقوق ادمین حدودا چقدره؟

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

اگه خواستی من هستم ادمین 

حقوق رو نمیدونم چند میدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ادمینم اگر خواستین بگید. بعدا مقایسه کن فالورات و بازدید هات چند برابر شدن بعد پول بده

مبلغ حدودا چقدره گلم؟

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

عزیزم سلام تمایل داشتین من هستم برای ادمینی وقتم ازاده واقعا

مبلغ بگید گلم

توافقی ب پولش نیاز دارم واقعا😔و واقعا هم فعالم

خودتون نظرتون روی چقدر هست؟

لااقل عزیزم بگو پشیمون شدی من هعی با امید نیام سربزنم😣

ن عزیزم پشیمون نشدم

مبلغ نگفتین بهم

2810