2777
2789
عنوان

برای بچه ای که هرگز ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 87 پست
ولی من ب خواست هر دوتامون بود و بیشتر اون ۶ سال بچه میخواست و من بخاطر بچه ننه بودنش راضی نمی‌شدم که ...

ای خدا 

چقدر  غم ددلت سنگینه

من خودم همیشه از بچه ننه بودن بابام ضربه خوردم فکر کن خواهر و مادرش رو به مامانم که هیچ 

همیشه به منی که بچش بودمم ترجیح میداد

واسه همین میدونم چه حالی داری

ولی واسه بچت خوشحالم که نشد یکی مثل من :)

اسی جان ناراحت نباش من واقعا ناراحت شدم برات من خودمم اوایل بارداری انقدر کتک میخوردم که نگو شوهرم ه ...

ولی من نمیتونم تحمل کنم شوهر من درست بشو نیست الان منو قربانی خواهر مادرش می‌کنه فردا بچمو قربانی می‌کنه دوس ندارم بچم بشع زیر دست اونا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هنوز وای مقدمات انجام شده

یعنی چی؟بهدا منم تو همین شرایط البته صد برابر بدتر حتی من با دارو باردار شدم ودیگه هیچوقت ممکن حامله نشم،حسرت یبار صدا زدن دخترم به دلم موند شبا میخابم بیاد تو خوابم بام بگه مامان

..........
باباش بده ولی گناه اون طفل معصوم چیه😔به چه گناهی اخه

چون گناهی نداشت نخواستم بیاد عذاب بکشه پدرش بکندش زیر دست خواهرزاده برادرزادش مثل من که قربانی خواهر مادرش شدن 

ممنون عزیزم ببخشید شمارم ناراحت کردم 😮‍💨

ن عزیزم این چ حرفیه ....اینجا دردودل نکنی کجا دردودل کنی و همدردی نداشته باشی خواهر برا چیه پس خواهرجونم😘از خدا تو این روزگار میخوام ک زندگیتو بر وفق مردات کنه و حال دلتو خوب کنه خواهرجونیم😘

چیکار کردی برا سقطش؟من استراحت مطلقی ام ولی میدونم حالا که نمیخام بیارمش تو این جهنمدره سفت وسخت میش ...

بخدا چند هفته اس دارم بهش فکر میکنم عذاب وجدان بدنیا آوردنش برام بیشتر بود گناه داشت اگه بگم چکار کردم تعلیق میشم

میدونه سقطش کردی؟

نه هنوز مگه خونه میاد که بدونه فعلا هم ۵ ۶ ساعت طول می‌کشه تا اثر کردن اونچیزی که استفاده کردم 

بعدا هم وقتی بفهمه میگم دکتر گفته بود استراحت استراحت نکردم کمک نکردی اینجوری شد 

دیونه ای؟ این تصمیات احساسی که راه برگشتی نداره چیه اخه 

اه 

من شوهر خواهرم همینجوری بود 

بچه که بدنیا اومد الان جونشم براش میده 

اه یکم فکر کنین با یکی مشورت کنین بعد یکاریو انجام بدین 

مخصوصا کاری که راه برگشتی نداره 

اه اعصابمو خورد کردی 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا