2777
2789
عنوان

برای بچه ای که هرگز ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر غمگین ولی کار خوبی کردیبچه دار شدن باید به خواست دو طرف باشه جلوی یک فاجعه رو گرفتی

ولی من ب خواست هر دوتامون بود و بیشتر اون ۶ سال بچه میخواست و من بخاطر بچه ننه بودنش راضی نمی‌شدم که آخرش خر شدم گفتم اینهمه بچه میخواد لابد درست میشع بچه دار بشیم نمیدونستم حاضره بچشم بخاطر خواهر مادرش قربانی کنه 

خب میخوای چیکار کنی میدونم سخته خدایی اتفاقا آدم وقتی حامله میشه بیشتر نیاز به توجه و محبت داره خب ا ...

۶ ساله ازدواج کردم بچه ننه بودن بزرگترین مشکلش بود همیشه بچه میخواست قبول نمی‌کردم تا اینکه خواهرش بچه دار شد کلا زندکی رو ول کرد رفت پیش مادر خواهرش میگفتم چرا نمیای خونه می‌گفت بع چه امیدی بیام وقتی بچه نمیاری وقتی بچه ای تو این خونه نیست تا من قبول کردم و بعداز ۷ ۸ ماه اقدام حامله شدم ولی از روزی که حامله شدم ظلمی نبود که بهم نکرده باشی اذیت و آزاری نبود که بهم نرسونده باشغ که منم مجبور شدم کاری که نباید رو انجام بدم 

دردش چیه؟ قبل بارداری خوب بود؟ یهو اینطوری شد؟

قبل از بارداری بخاطر اینکه من بچه نمی‌خواستم و مقاومت میکردم همش اذیتم میکرد می‌گفت تو بچه نمیاری نمیزاری من طعم پدر شدن بچشم فکر کردم حامله شم دیگه آدم میشه ولی نه انتظار آدم شدن از خر زیادیع

منمممممممم منتها شوهر من خیلی عوضیتره گند بالا اورده هر گتدی که بگی تازه دخترمم اول سال از دست دادم ...

منم می‌خوام برم دیگه برای چی بمونم کسی که به بچه خودش رحم نکرد به من میخواد رحم کنه 

منم می‌خوام برم دیگه برای چی بمونم کسی که به بچه خودش رحم نکرد به من میخواد رحم کنه

چیکار کردی برا سقطش؟

من استراحت مطلقی ام ولی میدونم حالا که نمیخام بیارمش تو این جهنمدره سفت وسخت میشه

چیجوری تونستی با عذلب وجدانت کنار بیای؟خیلی دلم میسوزه

..........
علت رفتار شوخرت چیه؟تاحالا نشستی باهاش حرف زدی؟

علتش بچه ننه بودنشه حاضره سر منو ببره بخاطر خواهر و مادرش چند ساله ولم کرده بود می‌گفت تو بچه نمیاری من دلم گرم نیست منم گفتم خب راست میگه ۳۵ سالشه بچه بیارم سرش به زندگی گرم شده ولی همینکه حامله شد اذیت و آزارش دو برابر شد کلا ولم کرد هیبیچ کمکی بهم نمی‌کرد فقط غر میزد. منو میزد تا چیزی میگفتم می‌گفت خودت و لوس می‌کنی تا میگفتم چیزی دوس دارم غرمیزد می‌خرید ها ولی غر غر غر اززندگی سیرم کرده بود