2777
2789
عنوان

اولین اهنگ میاپلیز😭😭😭💖💖💖

107 بازدید | 6 پست

Stars come out

خیلی خوشحالم براش خیلی دوسش دارم

الگوی من بوده و هست

من از دو سال پیش ویدیو هاشو نگاه میکردم و باعث شد من تبدیل به یه ادم کتابخون و برنامه ریز بشم باعث شد انگیزم به درس و هدفم بیشتر شه

ابنکه تو همه کاری موفقه واقعا الگوی منه و خیی دلم میخواد مثل اون بشم

اول از همه رتبه ۲ کنکور بوده بعدش با درونگراییش جنگیده یوتویبر موفق خوش اخلاق خوشگل و البته خوش صدا

الان وضعیتم خیلب اشفتس بخاطر تغییر مقطع ولی هدفی بزرگی تو سرم دارم و خیلی دلم میخواد راهم مثل میا باشه و بتونم موفق شم توهر کاری که تو سرمه

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
افرین عزیزم مطمئنم تو زندگیت موفق میشی

ممنونم از دعای خوبت

ولی خیلی میترسم چون بخاطر تغییر مقطع و پایه دهم خیلی درسام افت کرده ولی سخت دارم تلاش میکنم دعا کن بتونم بیوفتم رو غلتک

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا رتبه ۲ کنکور بوده؟چه سالی؟چه رشته ای؟

رتبه ۲ کنکور هنر سال ۹۰

ممنونم از دعای خوبتولی خیلی میترسم چون بخاطر تغییر مقطع و پایه دهم خیلی درسام افت کرده ولی سخت دارم ...

اوکی میشی عزیزم همیشه اولش اینجوریه همین که هدف داری و براش تلاش میکنی آفرین داری جواب هم میده نگران نباش