2777
2789
عنوان

عکس میزارم شخصیت طرفو بگیننن

134 بازدید | 14 پست

کامل کامل بگین میسییی

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار دیگه

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

امضات وقتی خودت با خودت باور نداشته باشی به آرزوت نمیرسی نباید بنویسی نشدنی و سخت باید بنویسی من باید بهش برسم 

وقتی این جمله منفی توی ذهنت باشه که نمیشه پس نمیشه 

اما وقتی مثبت فکر کنی قطعا میشه حالا هر چقدر هم که میخواد سخت باشه

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
کیه خودتی یا نه ؟

من نیستم

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

بگین تمرکز شش و مقدار آرامشش و رفتارش به طوری کلی چیه و انتقادی هم از لحاظ رفتاری دارین بگین مرسیی

ی دختر آروم باهوش مهربون خوشکل 

زود رنج وحساس مغرور نیس 

درونگراس

امضات وقتی خودت با خودت باور نداشته باشی به آرزوت نمیرسی نباید بنویسی نشدنی و سخت باید بنویسی من بای ...

درسته متشکرم

بگین تمرکز شش و مقدار آرامشش و رفتارش به طوری کلی چیه و انتقادی هم از لحاظ رفتاری دارین بگین مرسیی

تمرکز بالایی داره ولی سر به هواس 

تا حدی هم‌آرومه 

اعتماد به نفس داره اما به خودش باور درونی نداره

من نیستم

خودت نیستی و این عکس رو همیشه میزاری؟ خودتی دیگه 

بهش میخوره آدم مهربون و صاف و صادقی باشه

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

یه جورایی منفی نگر هست 

اعتماد بنفس داره اما ازش استفاده نمیکنه به جای استفاده از چیزای مثبت و حرفای مثبت یه چیز درونی داره که حرفای منفی رو میزاره توی ذهنش

اینجا هم همون منفی نگرش و نا امیدی که داره خیلی دیده میشه 

برای رفع افکار منفی مدیتیشن و یوگا انجام بده 

چون‌تمرکز بالایی داره انجام مدیتیشن براش آسونه 

و اینکه روزانه فلش کارت های مثبت برای خودش درست کنه 

مثلا روی کاغذ های کوچیک یا یه کاغذ بزرگ حرفای مثبت و انگیزشی برای خودش بنویسه و یه جاهایی بزاره که بیشتر به چشمش بیاد و دائم ببینه

2810