2777
2789
عنوان

بچها عاشق یکیم ولی ترسوعه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 33 پست
😐 میترسم جیغ بزنه بعد کل تصورم‌ ازش بهم میریزه 😂ولی جدی نمیدونم چیکار کنم خانوادم خیلی مخالفن باها ...

واقعا فکراتو خیلی خوب بکن 

چون من از مردای ترسو خوشم نمیاد 😂

اصلا زندگی کنارش شاید سخت باشه واست 

تو هر لحظه ممکنی سوسک ببینی یا هرچی 

اون باید بکشه و نذاره تو بترسی ن که خودش جیغ بزنه 😂تازه این خیلی مسئله پیش و پا افتاده ای هستش میتونه توی بقیه مشکلات زندگی ام به چالش بخورین

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

سنتون خیلی کمه به نظرم مخصوصا برای پسرا به نظرم حداقل ۲۴ ۲۵ سالگی وارد رابطه بشن قبلش بلوغ کافی رو ن ...

بخاطر همین گفتم خیلی مشکلات زیادی داریم پیش رومون ولی خب هردومون همدیگرو دوس داریم و‌میدونیم همون مثال ادم درست تو زمان اشتباه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😕واقعا نمیدونم چی بهت بگم ...

چی میخواستی بگی 

راحت بگو 

با این بچه ناز و تی‌تیش مامانی به جایی نمیرسی مگر اینکه خودش رو درمان کنه که اونم من بعید میدونم بعد درمانشم یه مرد قوی و پوست کلفت بشه 

بخاطر همین گفتم خیلی مشکلات زیادی داریم پیش رومون ولی خب هردومون همدیگرو دوس داریم و‌میدونیم همون مث ...

شما کار خودتون رو بکنید ولی به نظر من این رابطه سرانجامی نداره چون مسئله فقط علاقه نیست دینامیک رابطه باید کار کنه این پسری که میگید کسی نیست که بشه روش حساب کرد و حقیقتا اینقدر هم ارزش نداره ۵ ۶ سال منتظرش باشید و دوره طلاییتون رو صرفش کنید حداقل من مسئله رو اینطوری میبینم

2805
واقعا فکراتو خیلی خوب بکن چون من از مردای ترسو خوشم نمیاد 😂اصلا زندگی کنارش شاید سخت باشه واست تو ه ...

اتفاثا من تو زندگیم از هیچی نمیترسم و خب به نسبت بقیه دخترا یه روحیه محکم تری دارم کلن ولی خب هیچوقت فکر نمیکردم همچین ادمیو دوسداشتباشم 

نمیگم بده تنهاااااا بدی که داره همین ترسشه وگرنه همچیش اوکیه ولی خب میترسم یه روز از چشم بیوفته چون ما دخترا به مردای نترس و قوی حالا یا ظاهرشونو حفظ میکنن یا واقعا همینن عادت داریم تو زندگیمون 

اتفاثا من تو زندگیم از هیچی نمیترسم و خب به نسبت بقیه دخترا یه روحیه محکم تری دارم کلن ولی خب هیچوقت ...

آره واقعا 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

شما کار خودتون رو بکنید ولی به نظر من این رابطه سرانجامی نداره چون مسئله فقط علاقه نیست دینامیک رابط ...

من قرار نیست منتظرش باشم و خودمو کاملا وقفش کنم من به راه عادی خودم ادامه میدم ولی بستگی داره چی پیش بیاد نمیدونم شاید بخاطر سن کمش باشه و‌با گذر زمان درس بشه ولی خب بلاخره اگه دیدم اونچیزی نیست که باید باشه ادامه نمیدم باهاش 

من قرار نیست منتظرش باشم و خودمو کاملا وقفش کنم من به راه عادی خودم ادامه میدم ولی بستگی داره چی پیش ...

درکل زمان زیادی دارید به نظرم شما روش حساب نکنید و خب سعی کنید خیلی عاطفی برخورد نکنید اگر گزینه های دیگه ای اومدن اون موقع میتونید بهتر قضاوت کنید

درکل زمان زیادی دارید به نظرم شما روش حساب نکنید و خب سعی کنید خیلی عاطفی برخورد نکنید اگر گزینه های ...

خب همین منظورمه من کلن خیلی موافق ازدواج. قبل ۲۷نیستم  برا خودم برا همین درصد کمی خودمو تو این راه با این ادم موفق میبینم 

خب همین منظورمه من کلن خیلی موافق ازدواج. قبل ۲۷نیستم برا خودم برا همین درصد کمی خودمو تو این راه ب ...

البته این اشتباه هم نکنید برای پسرا درسته که باید بالای ۲۷ ازدواج کنن ولی شما بین ۲۰ تا ۲۵ با یکی که ۴ ۵ سال از خودتون بزرگتره اشنا شید نزارید سنتون خیلی هم بره بالا 

البته این اشتباه هم نکنید برای پسرا درسته که باید بالای ۲۷ ازدواج کنن ولی شما بین ۲۰ تا ۲۵ با یکی که ...

حس میکنم خیلی زوده ۲۰ تا ۲۵  دلم میخواد کاملا یه ادم مستقل باشم چه از نظر مالی چه از نظر اجتماعی بعدش ازدواج کنم و طبق برنامه ای که دارم تو این سن اولین اشتباهم این بود با این ادم اشنا شدم نمیخوام دومیش تکرار بشه تا وقتی حس نکنم یه ادم موفقم تو جامعه. کسیو تو زندگیم را نمیدم 

حس میکنم خیلی زوده ۲۰ تا ۲۵ دلم میخواد کاملا یه ادم مستقل باشم چه از نظر مالی چه از نظر اجتماعی بعد ...

این حرفی که میزنم نه تنها مطالعه شده راجبش بلکه بیشتر از ده پونزده مورد دیدم که میگم، شما باید ببینید هدفتون چیه اینکه دانشگاه برید یه دانشی کسب کنید بد نیست ولی اینکه بخواید تا ارشد بخونید و بعد برید سرکار نه چونکه معمولا دخترا یه چیزی رو فراموش میکنن که همیشه این فرصت ازدواج رو ندارن شما یه گلدن تایم(دوره طلایی) دارید از ۱۸ تا ۲۵ سالگی نهایتا ۲۶ سالگی طول میکشه این دوره ایه که خواهان زیاد دارید در مرکز توجه هستید حداکثر زیباییتون رو دارید اگر تو این دوره نتونید شریک زندگیتونو پیدا کنید بعد از این سن خیلی سخت میشه چون رقیباتون ۲۰ تا ۲۵ هستن کسی که فرضا ۳۲ سالشه پولداره و خوش اخلاقه و شرایط خوبی داره خب به جای یه خانم ۳۰ ساله با یه خانم ۲۵ ساله ازدواج میکنه من خیلی میبینم که میگن نه میخوام مستقل شم میخوام پول در بیارم ولی به چه قیمتی؟ هدف اخر اینه که آدم یه خانواده شاد تشکیل بده هدف اینه بعد ۴۰ سالگی دورتو نگاه کنی مثل خیلی از خانم هایی که ازدواج نکردن به همین خاطر چندتا گربه نبینی اینو خیلی جدی بگیرید

میدونم ولی خب میگم تا وقتی به بهترین ورژن خودم تبدیل نشدم کسیو نمیخوام تو زندگیم راه بدم بخاطر اینکه تو جامعه شغل و موقعیت اجتماعی و شخصیت ادمو میسازه و هرچقدم این شرایط بهتر باشه شخصیت بهتره و خب طبیعتن یه ادم با یه شخصیت و موقعیت و شغل خوب معمولا موقعیت های خوب تو زندگیش براش ایجاد میشه من مثل خیلی از دخترای دیگ هدفم از زندگی ازدواج نیست ولی خب بلاخره یه روز باید ازدواج کنم ترجیح میدم تو زندگیم از شرایطم لذت ببرم هدفم اینه بعدشم از نظر ظاهری کاملا از خودم راضیم بنظرم اونقد خوب هستم که نقصی ندارم و این یه‌پوئن و اپشن محسوب میشه 

2810